Artifact PC

Kártyajátékot készít a Valve a DOTA alapján.
1541343600

Beépített versenyrendszerrel érkezik az Artifact

A Valve saját kártyajátéka nem hagyatkozik majd külső forrásokra ahhoz, hogy lezavarhassunk egy házi tournamentet. Ezt a kliensbe épített rendszert és a játék egyéb fortélyait pedig a jövő hétvégén megrendezett tornán le is csekkolhatjuk.
1540137600

Csúszik az Artifact bétatesztje

Aki azt tervezte, hogy mostanában kipróbálná a Valve kártyajátékát, annak sajnos új tennivaló után kell néznie. A Dota 2 karaktereivel operáló CCG ugyanis első körben november közepén, alig több mint egy héttel a megjelenés előtt lesz játszható.
1535810400

Negyed óra az Artifacttel

Ahogy azt korábban jeleztük, az idei PAX Westen már a publikum is kipróbálhatja a Valve kártyajátékát, az Artifactet, így nem meglepő módon be is futott egy tartalmas, teljes meccset bemutató játékmenet-videó.
1533204050

Dátumot kapott a Valve kártyajátéka

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Valve legújabb játéka, az Artifact, ami nem meglepő módon a DOTA univerzumában játszódik majd. Valódi kihívója lehet majd a Gwentnek és a Hearthstone-nak?
1522314047

Először mozog a DOTA-kártyajáték, az Artifact

A Valve újra játékot fejleszt, bár nem a Half-Life 3-ról van szó. Tavaly kiderült, hogy a DOTA világában játszódó kártyajátékon szorgoskodik Gabe Newell csapata - ez lesz az Artifact, amit a Hearthstone és a Gwent riválisának szánnak.
1520666760

Gabe Newell: visszatértünk!

A tavaly bejelentett kártyajáték, az Artifact csak egy a Valve-tól érkező fejlesztések közül - ezt maga Gabe Newell, a Valve atyaúristene erősítette meg újságíróknak. Oké, a Half-Life 3-ról még mindig nem beszélt.
1502258400

Kártyajátékot készít a Valve a DOTA alapján

Új játékot jelentett be a Valve, azonban továbbra sem a Half-Life van terítéken a cégnél: az Artifact 2018-ban érkezik, és egy kártyajáték lesz, amely a DOTA világára építkezik. Egy rövid teaser videót tudunk mutatni hozzá.