Warhammer: Vermintide 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide.
1520604028

Warhammer: Vermintide 2 - indul a vadászat

Ha kedveled a belső nézetes akciójátékokat, ráadásul a Warhammer világában is otthon érzed magadat, akkor a Vermintide folytatására mindenképp érdemes vetned egy pillantást. A végleges változat már elérhető.
1519977649

Warhammer: Vermintide 2 - elindult az új bétakör

Ha előrendelted a Warhammer: Vermintide második epizódját, akkor az első bétateszt után bátran részt vehetsz a tegnap elrajtolt második körben is. Érdemes a mostani fázist is kipróbálni, mert már most sok mindent kijavított a Fatshark.
1518685206

Márciusban jelenik meg a Warhammer: Vermintide 2

A Warhammer: Vermintide folytatásának fejlesztését végző Fatshark hivatalosan is lerántotta a leplet a második rész napra pontos megjelenési dátumáról. Eszerint az egyre jobban sűrűsödő márciusban debütál a játék.
1513778434

Konzolokra is jön a Warhammer: Vermintide 2

Augusztus végén mutatkozott be a Warhammer: Vermintide folytatása, ami kapcsán a fejlesztésért felelős Fatshark egy közleményben megerősítette, az akkor bejelentett PC-s változat mellett természetesen konzolokra is készül a játék.
1512491406

Tíz percig mozog a Warhammer: Vermintide II

A DualShockers kipróbálhatta a Warhammer: Vermintide II korai verzióját, így most végre hosszabban is belenézhetünk a belső nézetes kooperatív cím folytatásába. A közelharci mechanika még mindig fantasztikus.
1508306440

Warhammer: Vermintide II - itt a gameplay trailer

A Fatshark augusztusban jelentette be a Warhammer: End Times - Vermintide folytatását, ma pedig megkaptuk az első ingame látnivalókat és részleteket a kooperatív akciójátékról. Nem csak skaveneket írtunk benne.
1504105200

Folytatódik a Warhammer: End Times - Vermintide

A részletes bejelentésre október közepéig kell várnunk, egyelőre csak néhány screenshotot és egy semmitmondó teaser videót tudunk mutatni a folytatásból. Visszatérnek az óriáspatkányok.