Tíz percig mozog a Warhammer: Vermintide II

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 5.
  • Videó
Link másolása
A DualShockers kipróbálhatta a Warhammer: Vermintide II korai verzióját, így most végre hosszabban is belenézhetünk a belső nézetes kooperatív cím folytatásába. A közelharci mechanika még mindig fantasztikus.

A Warhammer: Vermintide II minden tekintetben szeretne tovább fejlődni az elődjénél. Már nem csak a skavenekkel gyűlik meg a bajunk, hanem a Káosz Harcosaival is, öt hős közül választhatunk majd magunknak harcost a gonoszok hordái ellen. A karaktereket összesen 15 irányba fejleszthetjük, így olyan stílusban nyomulhatsz, amilyenben csak szeretnél.

Az alábbi gameplay videóban két új kaszt, a knight és a shade mutatkozik be. Előbbi nyilván erős közelharci hős, az utóbbi viszont lopakodik, és hátulról intézi el az áldozatait.

Igen nagy változatosságot kínál a Heroic Deeds-rendszer is, amellyel az ellenség összetétele dinamikusan változik az adott helyzetnek megfelelően. A pályák beállítása, a használható fegyverek és a küldetések céljai is folyamatosan cserélődnek a játékosok teljesítménye alapján.

A játék 2018 első negyedévében érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A legutóbbi trailert és képeket erre találod.

3.
3.
Necreon
Fuss neki még egyszer szerintem az angol szövegnek ahonnan ezt átvetted...
2.
2.
MayaOrsi
És 5 karakter van, de 4 fős coop, mint a Vermi 1.
1.
1.
MayaOrsi
Mindegyik karaktert 3 irányba fejlesztheted, az összesen 15... Én már megvettem, várom a bétát! ^^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...