Session: Skate Sim PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Közösségi finanszírozású gördeszkás játék a Creā-ture Studiostól.

Csúszik egy kicsit az xboxos Session

A Skate szellemi örökösének szánt gördeszkás játékra még várniuk kell kicsit az Xbox One-on játszóknak, a fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy több időre van szükségük ahhoz, hogy előállhassanak a Game Preview-változattal.

Session - ősszel már gördeszkázhatunk

Két évvel ezelőtt hallottunk először a Creā-ture Studios közösségi finanszírozású gördeszkás játékáról, amit a kanadai fejlesztőcsapat azóta is szorgosan finomítgat. A korai verzióknak hála ősszel már kigurulhatunk a betonra.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Befutott a Session expós trailere

A Skate 4 végül nem mutatkozott be az idei E3-on, de nem maradunk gördeszkás cím nélkül. A Session az egyik legigényesebb projekt az utóbbi időben, nyilván Xbox One-ra is kijön a Crea-ture Studios szimulációra kihegyezett címe.

Kickstarterre gördült a Session

Régóta várunk már a Skate szellemi örökösére, amit úgy látszik, megtaláltunk a Sessionben. A Creā-ture Studios elindította a gördeszkás anyag Kickstarter-kampányát, és már most sokan bizalmat szavaztak neki.

Session - kipróbálható az új gördeszkás cím

Már több mint két éve dolgozik a kanadai Creā-ture Studios az első gördeszkás játékán. A Session Kickstarter-kampánya e hónapban indul, de előtte bárki kipróbálhatja a demót - így kell nekiindulni egy adománygyűjtésnek!

Gördeszkás játék készül Session címmel

A kanadai Creā-ture Studios már két éve dolgozik a gördeszkás szimulátorán, a Sessionön, amely a műfaj legjobb elemeire épül, modern külcsín mellett. Van élet a Tony Hawk- és a Skate-játékok után is?