Harry Potter: Wizards Unite Mobil

A Pokémon GO-hoz hasonló AR-játék, amelyben a való világot is fel kell fedeznünk a sikerért.
1636452000

Mások is használhatják a Niantic technológiáját

A Pokémon Gót is jegyző fejlesztőcég úgy döntött, hogy licencelhetővé teszi az AR-játékai alatt futó technológiáját, ráadásul kezdetben senkinek sem kell fizetnie azért - bárki számára szabad a kísérletezés!
1635879600

Bezárja kapuit a Harry Potter: Wizards Unite

A Pokémon Go sikerét nem sikerült megismételni Harry Potter-köntösben is, a Niantic ezért úgy döntött, lelövi a Wizards Unite-ot. Jövő januárig kalandozhatunk még a varázslók között a mobilunkkal.
1616497200

Pikmin-játékon dolgozik a Pokémon Go fejlesztője

A Nintendo és a Niantic összefogott, hogy az utóbbi AR-technológiás tapasztalatait az előbbi népszerű franchise-aival kombinálják. A társulás első gyümölcse egy Pikmin-játék lesz, aminek az egyik funkciója a sétálás bátorítása lesz.
1585728000

A Niantic újabb módszerekkel segíti a játékosait

A Pokémon Go és a Harry Potter: Wizards Unite fejlesztői új eszközöket vetnek be, hogy segítsék a játékosaikat. Mivel ezek a játékok a járkálást, a barangolást voltak hivatottak kihasználni, a járvány miatti otthonülés negatívan érinti a játékélményt.
1561374420

Felemásan kezdett a Harry Potter: Wizards Unite

Ugyan a játék nem ért el különösen rossz eredményeket, ám az előzetes elvárásokhoz képest sok szempontból kiábrándítóak az adatok. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy nem ismétlődik meg a Pokémon Go sikere.
1560924000

Pénteken érkezik a Harry Potter: Wizards Unite

Napokon belül világszerte elérhetővé válik majd a Niantic Games következő mobilos címe, a Harry Potter: Wizards Unite. A Pokémon Góra hajazó játék összemossa a varázslók és a muglik világát.
1557900000

Hangulatos előzetesen a Harry Potter: Wizards Unite

A Pokémon Góért felelős Niantic következő AR-játéka hamarosan elérhetővé válik. A muglik és a varázslók világa közti papírvékony fal leomlik, így mobillal a kézben indulhatunk dementorokat és varázslényeket hajkurászni.
1552381200

Körvonalazódik a Niantic Harry Potter-játéka

A Pokémon GO-ért felelős Niantic egy újabb mobilos AR-játékkal készül, ami ezúttal a varázslóvilág kapuit nyitja meg előttünk. Lássuk, mit tudunk eddig a Harry Potter: Wizards Unite játékmenetéről!
1542733200

Niantic és az ENSZ - összefogás a turizmusért

A Pokémon GO-ért felelős Niantic összefogott az ENSZ turisztikai világszervezetével annak érdekében, hogy támogassák a fenntartható, felelősségteljes turizmust.
1542211200

Frissítve: Jövőre jön a Niantic Harry Potter-játéka

A Pokémon GO kiterjesztett valóság-rendszerét és J. K. Rowling varázslóvilágát ötvöző Harry Potter: Wizards Unite már biztos, hogy csak 2019-ben jelenhet meg. Cserébe megkaptuk a játék hivatalos logóját.