The Walking Dead: The Final Season Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A negyedik évaddal végre lezárul Clementine története.
Típus:

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.

Bezárja kapuit a Telltale Games

A tegnap késő esti pletykák után a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy hamarosan bezár a stúdió. A közlemény szerint nehéz éven vannak túl, és sajnos nem tudták leküzdeni az anyagi akadályokat.

The Walking Dead - így folytatódik a Final Season

A Telltale Games kiadta a The Walking Dead: The Final Season második epizódjának előzetesét. A folytatás a hónap végén esedékes a megszokott platformokon. Egyetlen lövés változtatta meg Clementine és AJ életét.

The Walking Dead - videón a finálé új epizódja

Augusztusban elstartolt a The Walking Dead: The Final Season, a második epizód pedig máris feltűnt a láthatáron. A Suffer the Children első látnivalója rövid betekintést nyújt Clem és AJ egyik nyugtalan éjszakájába.

Traileren a The Walking Dead: The Final Season

Befutott a Telltale-féle The Walking Dead utolsó évadának hivatalos előzetese. Clementine 2012 óta tartó útja közelít a lezárásához, lássuk tehát, hogy mire számíthatunk a The Final Season első epizódjában!

Interaktív videót kapott a Telltale Walking Deadje

Nyakunkon a The Walking Dead: The Final Season, nem árt tehát ismét végigfutni Clementine hosszú, nehéz döntésekkel teli történetén. A Telltale interaktív Story Buildere erre ad most lehetőséget, a végén pedig még egy mentést is kaphatunk.

Itt a The Walking Dead: The Final Season demója

Nem egészen két hét múlva elstartol a Telltale-féle The Walking Dead befejező évada. A The Final Seasonbe most bárki belekóstolhat PS4-en és Xbox One-on, hiszen elérhető a demó, amely 15 percig enged játszani.

The Walking Dead - így fest az első 15 perc

A korábbi teaser után most végre befutott a Telltale-féle The Walking Dead negyedik évadának a gameplay bemutatója is. A The Final Season első negyedórájába nézhetünk bele, így mi is átélhetjük Clementine és AJ mindennapjait.

Teaseren a The Walking Dead: The Final Season

Ma vette kezdetét a San Diego-i Comic-Con, ahol a Telltale Games is tiszteletét teszi. A helyszínen élesben is bemutatják majd Clementine utolsó történetét, addig is viszont kaptunk egy kis ízelítőt a The Final Seasonből.

E3 2018: Ízelítő a Walking Dead negyedik évadából

Utolsó felvonásához érkezik a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat. A negyedik évadban ismét Clementine kapja a főszerepet, aki időközben igazi túlélővé evolválódott.