The Walking Dead: The Final Season Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A negyedik évaddal végre lezárul Clementine története.
Típus:

The Walking Dead - úton a harmadik epizód

Jövő héten debütál a Telltale tavalyi bezárása utáni első olyan The Walking Dead: The Final Season-epizód, amit már nem a stúdió, hanem a munkálatokat megöröklő Skybound Games készített. Előzetesünk is van!

The Walking Dead - csak az Epic Store-ban

A Skybound Games bejelentette, hogy a PC-s The Walking Dead: The Final Season utolsó két epizódját kizárólag az Epic Games Store-ban vásárolhatjuk meg. Ez alól csak a Season Pass birtokosai a kivételek.

Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.

Traileren a The Walking Dead folytatása

A Telltale idő előtti távozása után a Skybound Games vállalta a nemes feladatot, hogy elkészíti a The Walking Dead: The Final Season hátralévő epizódjait. A mai napon pedig már be is futott az Episode 3 hivatalos előzetese.

Folytatódik a TWD: The Final Season fejlesztése

Mint ismert, a Telltale összeomlása után a Skybound Games vette szárnyai alá a The Walking Dead: The Final Seasont. A csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a hátralévő epizódok munkálatai már elkezdődtek.

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.

Idén folytatódik The Walking Dead utolsó évada?

A Skybound Games illetékesétől kérdezhettek a rajongók a legutóbbi Reddit AMA keretében, természetesen a fő téma a The Walking Dead: The Final Season sorsa volt. Ha van egy kis szerencsénk, még idén napvilágot lát a harmadik epizód.

Fejlesztőt talált a The Walking Dead utolsó évada

Hivatalossá vált, hogy a Telltale Games bezárása ellenére elkészül a The Walking Dead: The Final Season, az utolsó napjait élő stúdió ugyanis sikeresen megállapodott a Skybound Games csapatával.

Nem kapható, de nincs baj a The Walking Deaddel

Miután a The Walking Dead: The Final Seasont eltávolították a digitális boltok kínálatából, a Telltale tisztázta a helyzetet. A stúdió csak egy külsős csapatot keres, hogy befejezzék Clementine kalandját.

Mégis méltó befejezést kaphat a The Walking Dead?

Talán egy szériát sem érintett annyira negatívan a Telltale Games bezárása, mint a 2012 óta futó The Walking Deadet. Habár a The Final Season két rész után félbe maradt, úgy tűnik, mégis van remény az utolsó két epizód sorsát illetően.