Final Fantasy VII Remake PS4, PS5

A Final Fantasy-széria egyik legkiválóbb része napjainkhoz méltó grafikával és játékmenettel.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

Idén újra hallunk a Final Fantasy VII Remake felől

Idén ünnepli a Square Enix a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját, az ennek apropóján tartott livestream alapján pedig a terv az, hogy az év folyamán a remake második részét is bemutatják majd.

Final Fantasy VII - frissíthető lesz a PS Plus-változat

Noha márciusban a Final Fantasy VII Remake-et is hozzácsapták a PlayStation Plus játékaihoz, a játékosoknak szomorúan kellett tudomásul venniük, hogy az ingyenes letöltéssel élők nem frissíthetik a címet a next-gen verzióra. A héten ez megváltozik.

Befutott a Final Fantasy VII Remake gépigénye

Pár napon belül a PC-s játékostáborhoz is megérkezik a Final Fantasy VII Remake: Intergrade, a Square pedig végre elárulta, hogy miféle konfigurációra lesz szükségünk a kiváló JRPG futtatásához.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, de elérkeztünk az év utolsó ünnepmentes hetéhez, és ez meglátszik a játékmegjelenési listánkon is: a kiadók és fejlesztők minden puskaport el fognak lőni a napokban, a jövő héttől pedig inkább a filmpremiereké a főszerep.

Drágák lesznek a Square Enix PC-s játékai

A kiadó a Final Fantasy VII Remake és a Forspoken PC-s változatainál is lekövette a konzolos árszabást, ami Európában 80 eurós indulóárat jelent az Epic Games Store és a Steam felületén.

TGA 2021: PC-re tart a Final Fantasy VII Remake

A Final Fantasy VII Remake-nek idén elkészült a PlayStation 5-re finomított változata, az Intergrade. A játék azonban nem marad már sokáig PS-exkluzív: napokon belül PC-n is kézbe vehetjük a túlméretes kardunkat.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Final Fantasy VII Remake: Intergrade teszt

A Square Enix tavaly közel tökéletes remake-et készített az eredeti PlayStation egyik legmeghatározóbb játékából, most pedig megérkezett az Intergrade, ami kijavította az utolsó szépséghibákat és még egy kiváló kiegészítőt is hozott magával.

PC-re tarthat a Final Fantasy VII Remake

Érdekes változtatások tűntek fel az Epic Games Store adatbázisában, melyek arra engednek következtetni, hogy hamarosan PC-re is ellátogathat a Final Fantasy VII Remake. Ugyanitt feltűnt az Alan Wake felújított változata is.