Final Fantasy VII Remake PS4, PS5

A Final Fantasy-széria egyik legkiválóbb része napjainkhoz méltó grafikával és játékmenettel.

Távozik a Square Enix vezérigazgatója

A részvényesek döntése még függőben van, de ha megszavazzák, júniustól Takashi Kiryu fogja váltani a vezetői székben az NFT-rajongó Yosuke Matsudát. Ugyanakkor nem biztos, hogy a cég elengedi az NFT-ket.

Megvannak a Steam Awards győztesek

Az eredményben mondhatni, hogy nincs sok meglepetés, azonban nehéz vitatkozni a győztes játékokkal.

Nagy bejelentésre készül a Final Fantasy producere

Izgalmas év elé néznek a Final Fantasy-játékok rajongói, a széria producere, Yoshinori Kitase pedig már alig várja, hogy leleplezhesse a következő nagy dobását.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.

Kiszivárogtak a PS Plus Extra és Premium júliusi játékai

A ResetEra fórumon bukkant fel egy lista, amely állítólag azon játékokat tartalmazza, melyek júliusban bekerülnek a PS Plus Extra- és a PS Plus Premium-előfizetések játékkönyvtárába.

Crisis Core, Ever Crisis és más finomságok a Final Fantasy VII streamjéről

Nem volt túl hosszú a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját ünneplő adás, a Square Enix azonban egyetlen pillanatot sem vesztegetett el. Lássuk a bejelentéseket!

Bemutatkozott a Final Fantasy VII Remake folytatása

Hosszas várakozást követően végre bemutatkozott a Final Fantasy VII Remake második nagy felvonása, a Final Fantasy VII Rebirth. Már azt is tudjuk, hogy mikor folytathatjuk Cloud legendás kalandját.

Jövő héten tartják a Final Fantasy VII szülinapi streamjét

Ahogy arra már utaltak a készítők, júniusban hallunk majd a Final Fantasy VII felől is, a minap pedig pontosítottak a várható eseményeken: jövő héten tartanak majd egy szülinapi streamet a játéknak.

Júniusban a Final Fantasy VII kapcsán is kapunk híreket

Miközben a Final Fantasy XVI következő kedvcsinálójára várunk, ne feledkezzünk meg arról, hogy a Square Enix gőzerővel hegeszti a Final Fantasy VII Remake második részét is - ki tudja, talán ez is bemutatkozik hamarosan!