Final Fantasy VII Remake PS4, PS5

A Final Fantasy-széria egyik legkiválóbb része napjainkhoz méltó grafikával és játékmenettel.

E3 2019: Új előzetesen a Final Fantasy VII Remake

A Square Enix valamiért az E3-as konferenciája elé időzítette a régóta várt Final Fantasy VII Remake megjelenési dátumának leleplezését, de a showról így sem hiányozhatott a játék, ami kapott egy tartalmas és látványos friss előzetest.

E3 2019: Márciusban jön a Final Fantasy VII Remake

A Square Enix az E3-as konferenciája helyett a Final Fantasy VII: A Symphonic Reunion koncerten jelentette be, hogy a négy éve készülő Final Fantasy VII Remake jövő márciusban rajtol majd el.

Final Fantasy VII Remake - a változások 1997 óta

Alig pár napja futott be a Square Enix legújabb dobásának, a Final Fantasy VII Remake-nek az új trailere, és máris megérkeztek az első anyagok, amelyek a korábbi verziókkal vetik össze a fejlesztést. A fejlődés mondhatni lenyűgöző.

Újra akcióban a Final Fantasy VII Remake

A franchise egyik legnépszerűbb része végre modern köntösben lesz elérhető a játékosok számára. A tegnapi State of Play során egy vadonatúj teaser is érkezett a játékhoz, amely alapján jókora grafikai fejlődésre számíthatunk.

E3 2018: Alakul a Final Fantasy VII Remake

Sokak bánatára a Square az idei E3 alatt mélyen hallgatott a Final Fantasy VII felújított változatáról. A játék atyja, Tetsura Nomura szerint azonban nincs miért aggódnunk, a játék gyakorlati fejlesztése is gőzerővel halad.

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

Túlmutat az eredetijén a Final Fantasy VII Remake

Nem csupán pár HD-textúrával és szélesvászon-támogatással szúrja majd ki a szemünket a Final Fantasy VII Remake. A Square közzé tett egy álláshirdetést, mely szerint egy, az eredetijét túlszárnyaló, új alkotáshoz keresnek munkatársat.