Final Fantasy VII Remake PS4

A Final Fantasy-széria egyik legkiválóbb része PlayStation 4-hez méltó grafikával, naprakész játékmenettel.
Típus:

TGS 2019: Újra pörög a Final Fantasy VII Remake

A Tokyo Game Show alkalmával ismét rácsodálkozhattunk az alapjairól újraépített Final Fantasy VII Remake-re. Az előzetes után most érkezett egy jó adag játékmenet, ami tartogat némi meglepetést is.

TGS 2019: Trailert kapott a Final Fantasy VII Remake

A Final Fantasy VII Remake is megkapta a legfrissebb kedvcsinálóját a Tokyo Game Show apropóján: ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, a trailer alapján egyértelművé válik, hogy elképesztő munkát feccöl a Square Enix a felújításba.

Final Fantasy VII Remake - Xbox One-ra is?

Az Xbox Germany Facebook-oldalán felbukkant egy mostanra már eltávolított videós marketinganyag, ami szerint az eddig csak PlayStation 4-re bejelentett Final Fantasy VII Remake Xbox One-ra is meg fog jelenni.

E3 Critics Awards - megvannak a díjazottak

Ugyan az idei Los Angeles-i kiállításnak már két hete vége, a show legjobbjainak járó E3 Critics Awards végeredményét csak most ismerhettük meg. A díjesőnek legjobban a Square Enix örülhetett.

Képeken a Final Fantasy VII Remake

Oké, ha figyelemmel követtétek az E3-at, és láttátok a Final Fantasy VII Remake videós anyagait, a most érkezett screenshotok nem fognak túl sok meglepetést okozni, ennek ellenére érdemes megnézni őket, ha ámuldoznátok egy picit.

E3 2019: Final Fantasy VII - sokat fogunk még várni

A Square Enix és a Final Fantasy VII Remake producere, Yoshinori Kitase elárulta, nem biztos, hogy a Midgar-rész megjelenése után a többi epizód fejlesztése fel fog gyorsulni.

E3 2019: Új előzetesen a Final Fantasy VII Remake

A Square Enix valamiért az E3-as konferenciája elé időzítette a régóta várt Final Fantasy VII Remake megjelenési dátumának leleplezését, de a showról így sem hiányozhatott a játék, ami kapott egy tartalmas és látványos friss előzetest.

E3 2019: Márciusban jön a Final Fantasy VII Remake

A Square Enix az E3-as konferenciája helyett a Final Fantasy VII: A Symphonic Reunion koncerten jelentette be, hogy a négy éve készülő Final Fantasy VII Remake jövő márciusban rajtol majd el.

Final Fantasy VII Remake - a változások 1997 óta

Alig pár napja futott be a Square Enix legújabb dobásának, a Final Fantasy VII Remake-nek az új trailere, és máris megérkeztek az első anyagok, amelyek a korábbi verziókkal vetik össze a fejlesztést. A fejlődés mondhatni lenyűgöző.

Újra akcióban a Final Fantasy VII Remake

A franchise egyik legnépszerűbb része végre modern köntösben lesz elérhető a játékosok számára. A tegnapi State of Play során egy vadonatúj teaser is érkezett a játékhoz, amely alapján jókora grafikai fejlődésre számíthatunk.