Project CARS GO Mobil

A népszerű autós széria mobiltelefonos spin-off verziója.
1668010377

Frissítve: Kaszát kapott a Project CARS-franchise

Alig pár évvel a Slightly Mad Studios felvásárlása után az Electronic Arts úgy döntött, feloszlatja a versenyjátékokra szakosodott fejlesztőbrigádot, és jegeli a Project CARS-szériát.
1635694380

Távozik a Slightly Mad Studios vezérigazgatója

Ian Bell, a Slightly Mad Studios alapítója és vezérigazgatója bejelentette, hogy visszavonul, miután úgy érzi, hogy a stúdió jövője biztosítva van. Bell távozását az Electronic Arts is megerősítette.
1616396400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.
1613404800

Márciusban érkezik a Project CARS GO

Már nem kell sokat várni a Project CARS-sorozat mobilos vadhajtására: a Slightly Mad Studios március végére ígéri a premiert, a játékot pedig már elő is lehet rendelni az alkalmazásboltokban.
1574967480

Felvásárolta a Codemasters a Project CARS alkotóit

Már-már azt hittük, hogy a hálaadás miatt nem igazán lesznek hírek ma, de a Codemasters kellemesen meglepett bennünket: a versenyjátékokra szakosodott kiadó-fejlesztőcég bejelentette, hogy felvásárolta a Slightly Mad Studiost.
1526484051

Vadonatúj Project CARS-játék érkezik

Az örömteli hírt azonban egy picit árnyaltabbá teszi, hogy az új játék – várhatóan Project CARS GO címen – elsősorban mobiltelefonokra, vagyis Androidra és iOS-re érkezik. A megjelenési dátumot egyelőre még homály fedi.