Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.
Típus:

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.

Frissítve: Íme, a Battlefield V minimum gépigénye

Noha a Battlefield V csak októberben érkezik, a DICE már most közzétette a második világháborús lövölde minimális rendszerkövetelményeit az Originen. Ha jól futott nálad a Battlefield 1, ez is jól fog, nyugi!

Ejtőernyős játékmód is lesz a Battlefield V-ben

Újabb információk láttak napvilágot a Battlefield V-tel kapcsolatban. A DICE háborús játékának vadonatúj Airborne játékmódját a második világháborúban alkalmazott taktikai módszerek ihlették.

Battlefield V - a győzelemre utal a sorszám

Nem véletlen, hogy a római ötössel jelölték a Battlefield V címét. A játék hivatalos Twittere szerint az ötös számot szimbolizáló karakter ez esetben egészen a második világháború egyik legnagyobb alakjához, Winston Churchillhez vezethető vissza.

Nem lesznek loot boxok a Battlefield V-ben

Habár a bejelentéskor a DICE külön kiemelte, hogy csak kozmetikai elemeket vehetünk valódi pénzért, most már az is világos, hogy loot boxok sem lesznek a Battlefield V-ben. A készítők szeretnék elkerülni a népharagot.

Bemutatkozott a Battlefield V

Lezajlott az Electronic Arts nagy csinnadrattával beharangozott Battlefield V-bemutatója. A játékról számos részlet napvilágot látott, és az első trailert is megkaptuk a műsor folyamán.

Itt nézd élőben a Battlefield V-bejelentést!

Ma este 10-től az EA és a DICE lerántja a leplet a következő Battlefieldről, amely újra a második világháború vérzivataros csatatereire kalauzolja a játékosokat. A livestreamet élőben követhetitek nálunk.

Battlefield V-teaser érkezett

Az EA közzétette a Battlefield V első teaser előzetesét. A legfontosabb pletyka végre megerősítést nyert: ténylegesen a második világháborúba kalauzol el minket a Battlefield legújabb epizódja.

Battlefield V - befutottak az első infómorzsák

Most, hogy a Battlefield V-öt hivatalosan is megerősítették, a DICE máris elkezdte csepegtetni az apróbb érdekességeket a játékról. A kevésbé ismert helyszínek, a War Stories és az Operations játékmódok már garantáltak.

Hivatalos: jön a Battlefield V

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a következő Battlefield-játékot, amely a Battlefield V címet fogja viselni. Túl sok részletet még nem ismerünk, a további konkrétumok és látnivalók a jövő héten érkeznek.