E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

Habár általában nem az Electronic Arts bulija a legintenzívebb az E3-as sajtókonferenciák közül, ha csak most reggel szembesültél a tegnapi műsor bejelentéseivel, nehéz lehet áttekinteni, hogy milyen hírek és látnivalók érkeztek az esemény apropóján.

Az alábbi gyors összefoglaló/linkgyűjtemény talán segíteni fog:

9.
9.
Norbiii
#8: Rátapintottál a lényegre. A Pes remek játékélményt nyújt, ami a focit illeti (mondjuk az a lényeg) de a menüre már ráférne egy kis újítás, plusz mivel most még a BL jogokat is elvesztették, ezért még több újítás jó lenne. Pl iszonyatosan lassú a betöltés, csak annyit csinálok, hogy visszább megyek egyet, máris tölt....stb...
8.
8.
RangerFox
#7: Szerintem nem fognak sokat változtatni, ha igen, azt most prómózták volna már az E3-on.... Ha a Pesben csinálnának egy modern menürendszert, tennének bele pár jó számot (nekem egy is elég lenne, a Fifában is ugyanazt hallgatom újra és újra a menüben) és kicsit rágyúrnának még az arcokra, ne csak a topcsapatok topjátékosainak legyenek felismerhetőek az arcaik, meg úgy az egész körítést jobbra csinálnák, azonnal váltanék. De has ezek nem történnek meg és a Fifa se fog változni, akkor szerintem idén nem veszek focis játékot...
7.
7.
Norbiii
#5: Csak egy hónapja. :D

Az Alex Hunter sztorit még nem fejeztem be. Attól félek, hogy nem nagyon fognak változtatni a játékmeneten, hogy most megkapták a BL és EL jogokat....:( Ne így legyen! Persze valami változás biztos lesz, de én úgy gondolom itt nagyobb változtatásokat kéne eszközölnie a Fifának, hogy játékmenetben közelítsen a Pes felé.
6.
6.
KRAT0S
Legalább egy aTitanfall 3 -at illet volna villantani mert így ez egy nagy nulla volt!

Kíváncsi vagyok a mikrora este,úgyis éjszakás vagyok..de túl sokat tőlük se várok..:)
5.
5.
RangerFox
#3: Hehe, mindig leírod ezt :DDD
Ha csak BL meg El licenszekkel erősítenek, akkor én is kihagyom ezt a részt. Ennél több kell, főleg a 18-ban látott kritikán aluli Alex Hunter sztori lezárásával.. Engem már nem tud érdekelni az ő sztorija se.Pedig voltak benne jó pillanatok.
4.
4.
Sandic1994
#3: Ezt a részt még elviszi a hátán a Journey utolsó fejezete, valamint a BL és EL licencek. Talán majd a FIFA 20-ban lesz valami érdemleges változás...
3.
3.
Norbiii
A FIfának egy alapos átszabás kéne, hogy felnőjön a Pes foci szintjére. Meglátjuk. Én sok-sok év fifázás után váltottam át Pesre, még nem tudom meddig, de most ez a helyzet.
2.
2.
crytek
Kezdésnek őlég acélos fos volt...
Remélem a M$ pukkant ma 1-2 érdekességet.
1.
1.
Rakottkrumpli
Eléggé nesze semmi fogd meg jól...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...