Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.

Battlefield V - 50 százalékos akció a régi fanoknak

Sajátos promóciós módszerről számoltak be az elmúlt napokban a Battlefield 4- és Battlefield 1-játékosok; a játékokat elindítva ugyanis egy reklám ugrik fel, mely lehetőséget kínál az új epizód beszerzésére féláron.

Battlefield V teszt

Két év után új epizóddal jelentkezik a Battlefield-sorozat, melyben ezúttal a második világháborúba kalauzolnak el minket a fejlesztők. De vajon az időutazás mellett a minőségben is történt ugrás?

Frissítve: Battlefield V - késik az Overture

A korábbi részektől eltérően a Battlefiled V szakít a fizetős DLC-csomagokkal, helyette egy ingyenes élő szolgáltatás, a Tides of War szállítja majd az újdonságokat. Be is futott az első kiegészítő trailere, de a megjelenés csúszik.

Brit toplista: gyengén nyitott a Darksiders III

Nem sok változás történt ezen a héten a brit toplista élmezejében. Talán csak a Darksiders III bolygathatta volna a névsor állását, de a gyenge nyitóhét után esélye sem volt a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2 és a Black Ops 4 mellett.

Most 10 órán át ingyen játszhatsz a Battlefield V-tel

Vagy bármi mással az Origin Access kínálatában szereplő több mint 160 játék közül. Mindössze egy üzenetet kell küldened az EA Help Twitter-oldalának, majd egy beváltható kódot kapsz, így egy hétig élvezheted a szolgáltatást.

Brit toplista: csak a negyedik a Battlefield V

A dobozos eladások alapján kiábrándítóan rajtolt a Battlefield V, igaz, szinte mérget vehetünk arra, hogy a digitális példányokkal együtt már rózsásabb a helyzet. A brit toplistán ez most egy negyedik helyre volt elég.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a november, és természetesen ezúttal sem maradunk játékok nélkül. Meglepődtünk, amikor az Electronic Arts bejelentette az elhalasztását, de végül csak megérkezett a Battlefield V.

Battlefield V - elképesztő grafika Xbox One X-en

Újabb előzetes érkezett az EA idei nagy dobásához, melyben ezúttal a Microsoft csúcskonzoljának speciális képességei kapják a főszerepet. Egy biztos; a grafikára ezúttal garantáltan nem lehet majd panasz.

Epikus előzetesen a Battlefield V

Akadnak szerencsések, akik már a mai naptól csatlakozhatnak a Battlefield V csatatereihez, a játék ugyanis EA és Origin Access-tagok számára már elérhető. Mindenki más egyelőre csak előtöltheti az év egyik legjobban várt shooterét.

Battlefield V - 64 főt számlál a battle royale

Ugyan csak a megjelenés után hónapokkal, de a Battlefield V csataterein is kipróbálhatjuk a PUBG és Fortnite által népszerűvé tett túlélést. Már azt is tudjuk, hogy hány embert ereszt egymásnak a DICE.