Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.

Battlefield V - befutottak az előtöltési időpontok

Mivel a játék több mint 50 GB tárhelyet fog foglalni, mindenki számára érdemes lehet előre letölteni, hogy a szerverek megnyitásakor elsőként huppanhassunk a Tigris tankunk ülésébe.

Ezekkel a multis térképekkel startol a Battlefield V

Tegnap befutott a Battlefield V gépigénye, de a DICE mára is időzített egy érdekességet. A második világháborús shooter 8 multiplayer térképet tartalmaz majd a premierkor - az új előzetesben négyet nézhetünk meg közülük.

Battlefield V - megérkezett a gépigény

Nyakunkon az eredetileg októberre datált, majd inkább elhalasztott Battlefield V megjelenése, így az Electronic Arts és a DICE kapva kapott az alkalmon, hogy lerántsa a leplet a végleges változat rendszerkövetelményeiről.

Nagyon bízik az Anthem teljesítményében az EA

Az elmúlt negyedévben szárnyaltak a digitális csatornák az EA-nél - derült ki a kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből. Így a cég nagy reményeket táplál a BioWare következő üdvöskéje felé.

Battlefield V - csak márciusban jön a battle royale

A DICE leleplezte, hogy milyen ingyenes tartalmakra számíthatnak a Battlefield V-tulajok a novemberi megjelenés után. A legfontosabb az, hogy ne számítsunk a Firestorm módra márciusnál hamarabb.

Battlefield V - részletek a single kampányról

A DICE elárult pár fontos információt a Battlefield V egyjátékos kampányáról. Visszatér a War Stories, amely több főszereplő sorsát meséli el a háború különböző helyszínein. Igen, még a németeket is irányíthatjuk.

Battlefield V - traileren az egyjátékos mód

Befutott a Battlefield V legfrissebb előzetese, amely az ezúttal is War Stories névre hallgató egyjátékos módot mutatja be. A látványos bemutató során bejárjuk a hófödte hegycsúcsokat, a kopár sivatagot, és mindent, ami a kettő között van.

Battlefield V bétateszt

A Battlefield is visszatér a sorozat gyökereit jelentő második világháborúhoz. Hitler seregei bevették Európát, de nem hátrálnak a szövetségesek sem - az összecsapások előszelébe pedig most mi is betekintést nyerhetünk.

Minden, amit a Battlefield V-ről tudni kell

Amióta tudni, hogy a Battlefield V előrendelési adatai lemaradtak a konkurenciától, az EA minden eszközt igyekszik bevetni, hogy minél több játékost szerezzen vissza. Az ehhez kapcsolódó új előzetesben megismerhetjük az új Battlefield valódi arcát.

Battlefield V - ilyen gép kell majd a bétának

Jövő héten elrajtol a Battlefield V nyílt bétatesztje, így a DICE a játék hivatalos oldalán lerántotta a leplet a teszttel kapcsolatos főbb tudnivalókról, köztük a játékmódokról és a gépigényről.