LEGO DC Super-Villains PC, PS4, SW, XBOXONE

Saját LEGO-játékot kaptak a DC-főgonoszok.
Típus:

Ez lesz a decemberi PlayStation Plus-felhozatal?

Ahogy azt már megszokhattuk, a Dealabs csapata ismét idő előtt leleplezte a PlayStation Plus aktuális felhozatalát, ami ezúttal három játékot tartalmaz majd. Ezekből egy érkezik PlayStation 5-re, a másik kettő pedig PlayStation 4-re.

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.

Filmes és játékos LEGO-pakkokkal készül a Warner

Ha kedvelitek a LEGO-játékokat és filmeket, akkor van egy jó hírünk. A Warner Bros. a minap bejelentett néhány tematikus duplacsomagot, amik egybe gyúrják a batmanes, ninjagós és LEGO Movie-s tartalmakat.

LEGO DC Super-Villains teszt

Miután évente legalább két új LEGO-játék érkezik, nehéz újat mutatni a témában, a LEGO DC Super-Villains azonban kísérletet tesz arra, hogy csavarjon egyet a szokásos recepten.

Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Launch traileren a LEGO DC Super-Villains

Amikor a világnak igazán szüksége lenne szuperhősökre, van, hogy jobb híján szupergonoszok veszik át a helyüket. Megkapta utolsó előzetesét a LEGO DC Super-Villains, jövő héten pedig már itt is a megjelenés.

GC 2018: Sztoritraileren a LEGO DC Super-Villains

Az Igazság Ligája ezúttal távol marad, a Traveller's Tales legújabb játékában gonosztevők csoportját irányítjuk, akik a Justice Syndicate nevű szervezetet szeretnék megállítani. Ha nincs ló, jó a szamár is!

Gonosztevőt építünk a LEGO DC Super Villainsben

Nem csak a szuperhősökről szól a világ! A következő LEGO-játékban a DC-univerzum gonosztevőié a főszerep, a legújabb trailerben pedig megleshetjük, hogy hogyan kreálhatunk magunknak saját rosszcsont-alteregót.

E3 2018: Joker és Harley nem bír magával

Az E3 előtti bemutatkozó után végre mozgás közben is megnézhetjük az aktuális LEGO-játékot, amiben ezúttal a DC univerzumának gonosztevői kapják majd a főszerepet. A hajtás utáni videóban Harley és Joker rosszalkodik.