LEGO DC Super-Villains PC, PS4, SW, XBOXONE

Saját LEGO-játékot kaptak a DC-főgonoszok.
Típus:

Filmes és játékos LEGO-pakkokkal készül a Warner

Ha kedvelitek a LEGO-játékokat és filmeket, akkor van egy jó hírünk. A Warner Bros. a minap bejelentett néhány tematikus duplacsomagot, amik egybe gyúrják a batmanes, ninjagós és LEGO Movie-s tartalmakat.

LEGO DC Super-Villains teszt

Miután évente legalább két új LEGO-játék érkezik, nehéz újat mutatni a témában, a LEGO DC Super-Villains azonban kísérletet tesz arra, hogy csavarjon egyet a szokásos recepten.

Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Launch traileren a LEGO DC Super-Villains

Amikor a világnak igazán szüksége lenne szuperhősökre, van, hogy jobb híján szupergonoszok veszik át a helyüket. Megkapta utolsó előzetesét a LEGO DC Super-Villains, jövő héten pedig már itt is a megjelenés.

GC 2018: Sztoritraileren a LEGO DC Super-Villains

Az Igazság Ligája ezúttal távol marad, a Traveller's Tales legújabb játékában gonosztevők csoportját irányítjuk, akik a Justice Syndicate nevű szervezetet szeretnék megállítani. Ha nincs ló, jó a szamár is!

Gonosztevőt építünk a LEGO DC Super Villainsben

Nem csak a szuperhősökről szól a világ! A következő LEGO-játékban a DC-univerzum gonosztevőié a főszerep, a legújabb trailerben pedig megleshetjük, hogy hogyan kreálhatunk magunknak saját rosszcsont-alteregót.

E3 2018: Joker és Harley nem bír magával

Az E3 előtti bemutatkozó után végre mozgás közben is megnézhetjük az aktuális LEGO-játékot, amiben ezúttal a DC univerzumának gonosztevői kapják majd a főszerepet. A hajtás utáni videóban Harley és Joker rosszalkodik.

Saját LEGO-játékot kapnak a DC-gonoszok

A játékos saját karaktere és a DC-univerzum jól ismert gonosztevői fognak össze az év második felében érkező LEGO-játékban. Joker, Harley Quinn, Lex Luthor és Gorilla Grodd együtt bulizik!

Már a DC-gonoszok LEGO-játékát teaseli a Warner

Iparági bennfentesek már az év elején lelőtték a Warner meglepetéseit LEGO-fronton, azóta tudjuk, hogy a LEGO The Incredibles mellett egy, a DC-univerzum gonoszaira fókuszáló játékot is kapunk majd. Hamarosan be is jelentik.