Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

 • Írta: sirdani
 • 2018. november 12.
 • Toplista
Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.

A brit eladási toplistát a megjelenése óta harmadik alkalommal uralja a Red Dead Redemption 2; annak ellenére, hogy 53 százalékkal csökkentek az eladásai az előző héthez képest, még mindig a 30 százalékát teszi ki a teljes forgalomnak Arthur vadnyugati története.

Ami a lista tovább részleteit illeti, az első négy pozícióban nem történt semmi változás, a Black Ops 4 még mindig magabiztosan uralja a második helyet, melyet szorosan követ a FIFA 19 és a Forza Horizon 4. A múlt héten még az Assassin’s Creed: Odyssey ellen versenyző Spider-Man előrelépett egy helyet, így jelen pillanatban az ötödik, míg a Ubisoft alkotása nem bírta a lépést, és a nyolcadik helyre csúszott vissza.

A tizedik helyről egészen a hatodikig javított a Mario Kart 8 Deluxe, valamint említésre méltó, hogy a top 10-be bejutott még két LEGO-játék is, úgymint a LEGO Harry Potter Collection és a LEGO DC Super-Villians.

Összességében ez elmúlt hét egészen laza volt, az izgalmak csak most kezdődnek, hiszen érkezik a Fallout 76, a Spyro Reignited Trilogy, a Hitman 2 és a Battlefield V is, úgyhogy várhatóan jócskán át fognak alakulni az erőviszonyok.

 1. Red Dead Redemption 2
 2. Call of Duty: Black Ops 4
 3. FIFA 19
 4. Forza Horizon 4
 5. Spider-Man
 6. Mario Kart 8 Deluxe
 7. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
 8. Assassin's Creed: Odyssey
 9. LEGO Harry Potter Collection
 10. LEGO DC Super-Villains
3.
BandiSecurity86
A cod meg fifa évek óta az első helye ,az év ezen szalaszában bőven.Na ez mi ha nem teljesitmény a rockstartól!
1.
JacoB
hát mi történt??? Jön a világ vége vagy mi ?? nem látok a top10-ben GTA-t :O :O :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...