Assassin's Creed: Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal az ókori Görögországban kell rendet tennünk.
1537605480

Assassin’s Creed: Odyssey próbakör

Lehetőséget kaptunk, hogy hetekkel a megjelenés előtt próbáljuk ki az Assassin’s Creed: Odyssey-t, mi pedig kapva az alkalmon egy egész délelőttöt töltöttünk el azzal, hogy Leónidasz módjára rugdostuk a helyi banditákat.
1537444836

Élőszereplős trailert kapott az AC: Odyssey

Megszokott dolog a Ubisoft sikervárományosainál, hogy egy élőszereplős videóval fokozzák a várakozást a marketingesek. Ugyanez érvényes az Assassin's Creed: Odyssey-re is. A sorsodat te magad választod ki!
1536921944

Japánban Switchre is befut az AC: Odyssey

A japán Nintendo Direct kicsit más volt, mint a nyugatra szánt közvetítés, a szigetországban ugyanis Switchre is megjelenik az Assassin's Creed: Odyssey felhős változata.
1536859824

AC: Odyssey - remasterekkel jön a szezonbérlet

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed: Odyssey szezonbérlete két további történetet, valamint az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed: Liberation külön is megvásárolható felújított kiadásait is tartalmazni fogja.
1536746453

Kétféle mód az Assassin's Creed: Odyssey-ben

A korábbi játékokban számos ikonnal találkozhattunk a térképet megnyitva, így mindig tudtuk, merre érdemes felfedezni a világot. Az Assassin's Creed: Odyssey-ben azonban lesz egy Exploration mód, ahol ezek eltűnnek.
1536645656

Assassin’s Creed: Odyssey - a választás ereje

Nyakunkon az Assassin’s Creed-sorozat ókori görög kitérőjének, az Odyssey-nek a megjelenése, és hiába láttunk már rengeteg anyagot a játékból, még mindig tud újat mutatni a Ubisoft. Odabent egy új trailert és egy félórás bemutatót találtok.
1536400811

Íme, az Assassin's Creed: Odyssey gépigénye

A Ubisoft alaposan felkészült az Assassin's Creed: Odyssey jövő hónapban esedékes premierjére. Befutott a gépigény, amely arra is választ ad, milyen masina kell a 4K felbontás eléréséhez.
1535954400

Assassin's Creed: Odyssey - fél óra akció

A Ubisoft a PAX Westen is megmutatta az Assassin's Creed: Odyssey-t. A harmincperces demó során Alexios szemszögéből fedezhetjük fel Leszbosz szigetét, és még egy kis hajókázásra is sor kerül.
1535391000

Assassin’s Creed: Odyssey - vadászat a medúzára

Októbertől sanyarú sors vár a mitológiai teremtményekre... Új, kommentárral kiegészített videó látott napvilágot „The Hunt for Medusa” címmel, melyben az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztett harcrendszerével ismerkedhetünk meg.
1535205643

AC: Odyssey - megelevenedik az ősi Görögország

Megérkezett az Assassin’s Creed: Odyssey negyedik fejlesztői naplója, melyben arról lesz szó, hogyan elevenedik meg az ókori Görögország a játékban, és miként reagál a cselekedeteinkre. Pazar, amit látunk.