Assassin's Creed: Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal az ókori Görögországban kell rendet tennünk.

Japánban Switchre is befut az AC: Odyssey

A japán Nintendo Direct kicsit más volt, mint a nyugatra szánt közvetítés, a szigetországban ugyanis Switchre is megjelenik az Assassin's Creed: Odyssey felhős változata.

AC: Odyssey - remasterekkel jön a szezonbérlet

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed: Odyssey szezonbérlete két további történetet, valamint az Assassin's Creed III és az Assassin's Creed: Liberation külön is megvásárolható felújított kiadásait is tartalmazni fogja.

Kétféle mód az Assassin's Creed: Odyssey-ben

A korábbi játékokban számos ikonnal találkozhattunk a térképet megnyitva, így mindig tudtuk, merre érdemes felfedezni a világot. Az Assassin's Creed: Odyssey-ben azonban lesz egy Exploration mód, ahol ezek eltűnnek.

Assassin’s Creed: Odyssey - a választás ereje

Nyakunkon az Assassin’s Creed-sorozat ókori görög kitérőjének, az Odyssey-nek a megjelenése, és hiába láttunk már rengeteg anyagot a játékból, még mindig tud újat mutatni a Ubisoft. Odabent egy új trailert és egy félórás bemutatót találtok.

Íme, az Assassin's Creed: Odyssey gépigénye

A Ubisoft alaposan felkészült az Assassin's Creed: Odyssey jövő hónapban esedékes premierjére. Befutott a gépigény, amely arra is választ ad, milyen masina kell a 4K felbontás eléréséhez.

Assassin's Creed: Odyssey - fél óra akció

A Ubisoft a PAX Westen is megmutatta az Assassin's Creed: Odyssey-t. A harmincperces demó során Alexios szemszögéből fedezhetjük fel Leszbosz szigetét, és még egy kis hajókázásra is sor kerül.

Assassin’s Creed: Odyssey - vadászat a medúzára

Októbertől sanyarú sors vár a mitológiai teremtményekre... Új, kommentárral kiegészített videó látott napvilágot „The Hunt for Medusa” címmel, melyben az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztett harcrendszerével ismerkedhetünk meg.

AC: Odyssey - megelevenedik az ősi Görögország

Megérkezett az Assassin’s Creed: Odyssey negyedik fejlesztői naplója, melyben arról lesz szó, hogyan elevenedik meg az ókori Görögország a játékban, és miként reagál a cselekedeteinkre. Pazar, amit látunk.

GC 2018: 2019 nem lesz az asszaszinok éve

A korábbi pletykákat hivatalosan is megerősítette a Ubisoft, 2019-ben nem érkezik teljes értékű Assassin’s Creed-játék. A vállalat szerint komoly minőségbeli javulást hozott, hogy felhagytak az évenkénti új cím kipréselésével.

GC 2018: AC: Odyssey - ismerd meg a főhősöket!

A kölni játékexpó apropóján a Ubisoft két filmes előzetessel lepett meg bennünket, amelyek a ókori Görögországban játszódó anyag főszereplőit mutatják be. Kassandra és Alexios eltérő célokért harcolnak, de a módszerük rajtad múlik.