Assassin's Creed: Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal az ókori Görögországban kell rendet tennünk.

Íme, a Steam Awards 2018 győztesei

A Steam Awards 2018 jelöltjeinek listáját még decemberben véglegesítették, a tegnapi napon pedig meg is történt a szavazatok összesítése és a győztesek kihirdetése. Az év fejlesztője a CD Projekt RED, az év játéka pedig a PUBG.

Assassin’s Creed: Odyssey - befutott az új DLC

Második epizódjához érkezett a Legacy of the First Blade DLC, amit nem csak a sztori miatt érdemes végigvinni: minden egyes skillfa új képességekkel bővült. A Ubisoft két új kedvcsinálóval toldotta meg a premiert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!

Assassin's Creed: Odyssey - ezt kapjuk januárban

Ebben a hónapban sem maradnak friss tartalmak nélkül az Assassin's Creed: Odyssey-tulajok. Folytatódik a The Legacy of the First Blade, már ha beruháztunk a szezonbérletbe, de ingyenes küldetésekkel is el leszünk látva.

Ezek voltak a Steam legkelendőbb játékai 2018-ban

Már hagyománynak számít, hogy a Valve minden év végén összeállítja a legkelendőbb játékok listáját a Steamen. Ezúttal sem kapunk pontos számadatokat, és nem csak a 2018-ban megjelent címek kerülhettek fel rá.

Ilyen lesz az Assassin’s Creed: Odyssey decembere

A Ubisoft elárulta, milyen tartalmi frissítéseket kap ebben a hónapban az Assassin’s Creed: Odyssey. Többek közt folytatódik a Lost of Tales of Greece, és vadiúj effektekkel fejlődik tovább a fotómód.

Mike Laidlaw az AC: Odyssey fejlesztőjéhez igazolt

Az egykori Dragon Age-főnök, Mike Laidlaw már a Ubisoft Quebecnél húzza az igát. A szakember kreatív igazgatóként veszi ki a részét egy nagyszabású projektből, amit egyelőre még homály fed. Talán egy új Assassin's Creed lesz az?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Több Ubisoft-projekt címe is kiszivárgott

A német Media Markttól származó információk szerint valami készül a Ubisofttnál Assassin’s Creed: Compilation címmel, de több hivatkozás van egy Project Bowmore munkacímen futó alkotásra is.

Assassin's Creed: Odyssey - a rejtett penge titkai

Jövő héten érkezik az Assassin's Creed: Odyssey első nagyobb DLC-je, amely egy háromrészes történet nyitófelvonása lesz. Az Assassin's Creed-rajongók biztosan örülni fognak neki: a híres-hírhedt rejtett penge eredetéről lesz szó benne.