Assassin's Creed: Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal az ókori Görögországban kell rendet tennünk.

A Steamen is sikeres az Assassin’s Creed: Odyssey

Úgy látszik, a PC-s játékosokat is meggyőzte az ókori Görögországban játszódó Assassin’s Creed: az első héten 50 százalékkal többen játszottak vele egyszerre, mint a tavalyi Originsszel. Sőt, a játék a sorozat többi darabját is veri!

Brit toplista: Assassin's Creed és Forza a dobogón

Erős nyitóhét áll az Assassin's Creed: Odyssey és a Forza Horizon 4 mögött, de a két újonnan megjelent játék így sem bírta utolérni a FIFA 19-et. Switchen a Super Mario Party volt a legnépszerűbb.

Assassin's Creed: Odyssey - szállj szembe a sorssal

Már csak egyet kell aludnunk az Assassin's Creed: Odyssey megjelenéséig, de még pont belefér, hogy egy utolsó előzetessel hangolódjunk rá. A videó ugyan rövid, de az üzenete kristálytiszta: szállj szembe a sorsoddal!

Assassin's Creed - még visszatérhet a multiplayer

A Ubisoft 2014 után, az Assassin's Creed: Unityvel intett búcsút a kompetitív multiplayer módnak, de úgy néz ki, nem végleg. Serge Hascoet, a cég kreatív vezetője ugyanis elárulta, jelenleg is új lehetőségeken kísérleteznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erősen indul az október, csak úgy záporoznak majd a jobbnál jobb megjelenések! Lóháton megyünk Görögországba, négy keréken Nagy-Britanniába, és a jó öreg Mega Man is visszatér majd.

Assassin's Creed: Odyssey teszt

A sikeres Origins után kíváncsian vártuk, hogy mihez kezd a francia a kiadó a legnépszerűbb sorozatával. Az új epizódban ismét egy régóta várt helyszínre, az ókori Görögországba látogathatunk el.

Újabb képeken az Assassin’s Creed: Odyssey

Ahogyan egyre inkább közeledünk az idei Assassin’s Creed megjelenéséhez, folyamatosan újabb és újabb információk érkeznek a játékról. Ezúttal pár 4K-s képen csodálhatjuk meg a játék grafikáját – illetve beállítási lehetőségeit.

Íme, az Assassin’s Creed: Odyssey launch trailere

Másfél hét múlva tárulnak fel az ókori Görögország kapui, így Kassandra és Alexios kalandjára még várnunk kell egy kicsit. A Ubisoft azonban nem húzta az időt, máris itt a premier mellé csatolt előzetes!

Assassin’s Creed: Odyssey próbakör

Lehetőséget kaptunk, hogy hetekkel a megjelenés előtt próbáljuk ki az Assassin’s Creed: Odyssey-t, mi pedig kapva az alkalmon egy egész délelőttöt töltöttünk el azzal, hogy Leónidasz módjára rugdostuk a helyi banditákat.

Élőszereplős trailert kapott az AC: Odyssey

Megszokott dolog a Ubisoft sikervárományosainál, hogy egy élőszereplős videóval fokozzák a várakozást a marketingesek. Ugyanez érvényes az Assassin's Creed: Odyssey-re is. A sorsodat te magad választod ki!