Assassin's Creed: Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal az ókori Görögországban kell rendet tennünk.
1629788400

60 fps-re kapcsol az Assassin's Creed: Odyssey

A Ubisoft egy igazán kellemes gesztussal lepte meg az Assassin's Creed: Odyssey rajongóit. A ma érkező legújabb frissítésnek hála Kassandra és Alexios már 60 fps-sel kalandozhat az újgenerációs konzolokon.
1624006800

Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.
1608015600

A héten a Ubisoft is ajándékokat oszt

A karácsonyra hangolódásba a Ubisoft is bekapcsolódik, és péntekig minden nap felfed valami új bezsebelhető finomságot. Az ajándékozást az Assassin's Creed: Valhallában használható letölthető tartalmakkal kezdik.
1597492800

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.
1589524200

Tanulj történelmet az Assassin's Creeddel!

Nem is olyan rég ingyenes hétvégén próbálhattuk ki az Assassin's Creed: Odyssey-t. Ekkora szerencsénk nincs még egyszer, de egy teljes héten át elérhető lesz ingyen az Odyssey és az Origins történelmi felfedezőmódja, a Discovery Tour.
1584518400

Ingyen játszható a hétvégén az AC: Odyssey

Az ókori Görögország vár rád az Assassin's Creed-sorozat legutóbbi darabjában, amely az előttünk álló hétvégén ingyenesen játszható lesz. Ez idő alatt az egész játékhoz hozzáférünk, és még egy Ezio ihlette jelmezt is bezsákolhatunk.
1581059239

Öt AAA-játékkal tervez 2021 áprilisáig a Ubisoft

A legújabb pénzügyi jelentésében arról számolt be a Ubisoft, hogy öt AAA-játékkal tervez a következő pénzügyi évre. Hármat már elcsúsztattak tavalyról, azok viszonylag biztosak, és azt is elmondták, mi nem várható még egy évig.
1572550380

Cross-gen játék lesz az új Watch Dogs

Habár a Ubisoft a múlt héten elébe ment a dolgoknak, így a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése semmilyen sokkoló információt nem tartalmazott, azért így is akadtak érdekes részletek.
1568120400

AC: Odyssey - felfedezőtúra Hérodotosszal

Hiánypótló frissítést kap az ókori Görögországban játszódó Assassin’s Creed, mely során Hérodotosz társaságában ismerhetjük meg közelebbről a hellenisztikus kultúrát. Sőt, ajándékként még egy ingyen DLC-t is kapunk!
1568008800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.