Assassin's Creed: Odyssey PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal az ókori Görögországban kell rendet tennünk.

Assassin’s Creed: Odyssey - középpontban a tenger

Folytatódik az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztői naplósorozata, ezúttal a tengerek, hajók és a vízi csaták kapták a főszerepet. A hajózás eddig is része volt a franchise-nak, ám a fejlesztők szerint most e téren is sikerült szintet lépniük.

Assassin’s Creed: Odyssey - bővebben a harcról

A Ubisoft folytatta az Assassin’s Creed: Odyssey fejlesztői naplóját, ezúttal a harcok testreszabásáról esik szó. Bizony, három képességfa áll a rendelkezésünkre, és bár pajzs nem lesz, rengeteg stílust keverhetünk.

Assassin's Creed: Odyssey - hippokratészi küldetés

Az IGN jóvoltából most teljes egészében belenézhetünk az Assassin's Creed: Odyssey egyik küldetésébe. A feladatot a híres görög orvos, Hippokratész adja, egy szigorúan őrzött erődbe kell beszivárognunk hősünkkel.

Assassin’s Creed: Odyssey - az RPG-elemekről

Fejlesztői naplósorozatot indított a Ubisoft az Assassin’s Creed: Odyssey-ről. Az első epizódban a játék RPG-mechanikáját mutatják be, és kiderül, milyen filozófiát követ a stúdió.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Ubisoft bejelentései egy helyen

Este tízkor vette kezdetét a Ubisoft E3-as konferenciája, amit utána kapásból két másik show követett. Könnyen lehet, hogy a reggeli hírforgatagban csak kapkodtad a fejedet, azonban aggodalomra semmi ok: összefoglaltuk az újdonságokat.

E3 2018: 45 perc Assassin's Creed: Odyssey

Bár már jóval az idei Los Angeles-i kiállítás előtt lelepleződött az új Assassin's Creed, a hivatalos bemutatóra egészen a tegnapi Ubisoft-konferenciáig várni kellett. A helyszínen már játszható is a játék, be is futott egy hosszabb gameplay.

E3 2018: Bemutatkozott az új Assassin's Creed

Az idei E3 legrosszabbul őrzött titka volt az ezúttal az ókori Görögországban játszódó Assassin’s Creed: Odyssey. A hivatalos bejelentésre mégis mostanáig kellett várni, igaz, az előzetest látva megérte a várakozás.

E3 2018: Nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

A The Division 2-re gerjedsz, vagy az ókori Görögországban játszódó Assassin's Creedre? Belenéznél már a Beyond Good & Evil 2-be? Akkor jó hírünk van: a Ubisoft expós fejtágítása este 10-kor kezdetét veszi. Itt lehet nézni.

E3 2018: Assassin's Creed: Odyssey - az első képek

Kiszivárgott egy nagy adag screenshot az Assassin's Creed: Odyssey-ből, amely az ókori Görögországba kalauzolja majd el a játékosokat. A képek a játékmenet számos elemét megörökítik, mindenképpen érdemes megnézni őket!