Command & Conquer: Rivals Mobil

December elején jön a Command & Conquer: Rivals

Bár a tősgyökeres C&C-fanok farkast kiáltottak a széria mobilos folytatása láttán, bizonyára vannak olyan játékosok is, akiket érdekelni fog a Command & Conquer: Rivals. Az EA megerősítette a napra pontos megjelenési dátumot.

Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Mobilra költözik a Command & Conquer

Vadonatúj Command & Conquer-bejelentés érkezett az EA Play 2018 során; a világhírű és legendás RTS-széria legújabb része ezúttal a mobilos játékok birodalmába látogat el.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.