Sekiro: Shadows Die Twice PC, PS4, XBOXONE

Az Activision adja ki a From Software vadonatúj címét.
1549612925

Befutott a Sekiro: Shadows Die Twice gépigénye

Ahogy közeledünk a márciusi megjelenéshez, egyre több információ lát napvilágot a From Software alkotásáról. A részletes gépigény sem váratott már magára, ráadásul meglehetősen baráti lett.
1549562417

Sztoritrailert kapott a Sekiro: Shadows Die Twice

Hősünk, az Egykezű Farkasnak becézett shinobi egy Bagolyként ismert mestert követ. Most többet is megtudhatunk a From Software játékának történetéről a legfrissebb előzetes segítségével.
1548248280

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!
1548072017

Így készült a Sekiro: Shadows Die Twice világa

Folytatódik a Game Informer Sekiro-hónapja, a legújabb videóból kiderül, hogy miben különbözik a Sekiro: Shadows Die Twice világa a Dark Souls és a Bloodborne helyszínétől mind tematikusan, mind vizuálisan.
1547742630

Beszél a főhős a Sekiro: Shadows Die Twice-ban

Még nincs vége a Game Informer infóáradatának. Ezúttal nem egy névtelen és csendes senkit irányítunk, mint a From Software korábbi alkotásaiban, hősünknek ugyanis saját gondolatai vannak, amiket megoszt velünk és többi szereplővel is.
1547470826

Sekiro: Shadows Die Twice - egy rejtett terület

A Game Informer még többet mutatott a From Software akció-kalandjátékáról. Ezúttal a Hirata Estatesbe látogat hősünk - erre a pályára nem visz a fő sztorivonal, csakis egy mágikus harangot aktiválva juthatunk oda.
1547121651

Részletek a Sekiro központi hubjáról

A Game Informer továbbra is szállítja a friss információkat a From Software játékáról. A Dark Soulshoz hasonlóan a Sekiro: Shadows Die Twice-ban is lesz egy központi hub, ahová visszatérhetünk pihenni vagy fejlődni.
1547028007

Infómorzsák a Sekiro: Shadows Die Twice-ról

A Game Informer februári számának címlapján a From Software legújabb alkotása, a Sekiro: Shadows Die Twice feszít, így új részletek láttak napvilágot az akció-kalandjátékról. Most már biztos, hogy online multi nem lesz.
1546588811

PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.
1546088400

Két be nem jelentett cím készül a From Software-nél

Habár a Souls-rajongók elsősorban a Sekiro: Shadows Die Twice miatt várják a jövő évet, úgy tűnik, hogy ez után sem fognak unatkozni. Hidetaka Miyazaki elárulta, hogy több titkos projekt is fortyog a From Software boszorkánykonyháján.