Dying Light 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Dying Light.
Típus:

Dying Light 2 - négyszer nagyobb világot kapunk

Rengeteg zombi, kötetlen mozgás és egy hatalmas nyílt világ - ezek mind a Dying Light védjegyei. A második felvonás pedig minden eddiginél nagyszabásúbb lesz, hiszen a játéktér köröket ver majd az előző rész méreteire.

Dying Light 2 - megtekinthető a teljes E3-as demó

Ugyan az E3 alatt több alkalommal is láthattunk friss mozgóképes anyagokat a Dying Light folytatásáról, de végre befutott a Los Angeles-i expón bemutatott teljes bemutató is, amit a játék vezető dizájnere, Tymon Smektala narrál.

GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.

Cross-gen játék lesz a Dying Light 2

Nem sok stúdió vállalta be eddig, hogy megerősítse, legújabb játéka a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi. A Techland mégis így tett: a Dying Light 2 cross-gen fejlesztés.

E3 2019: Újra mozgásban a Dying Light 2

Aiden vadonatúj kalandjai meglehetősen nagy figyelmet kaptak az idei E3 során, nemrég pedig egy hosszabb gameplay jelenet is napvilágot látott. Durva, könyörtelen, ám hangulatos világot kreált a Techland csapata.

E3 2019: Dying Light 2 játékmenet-előzetes

A Microsoft konferenciáján való felbukkanás csak a felvezetés volt, a Techland ugyanis a Square Enix eseményére tartogatta a Dying Light folytatásának komolyabb, kizárólag játékmenetre koncentráló előzetesét.

E3 2019: Nyúlfarknyi Dying Light 2-bemutató

Geoff Keighley kihelyezett E3-as műsorának vendége volt Tymon Smektala, a Techland vezető dizájnere, aki röviden ismertette a folytatás fontosabb tudnivalóit. Eközben a háttérben felbukkant az E3-ra kivitt demó néhány pillanata is.

E3 2019: Tavasszal fut be a Dying Light 2

Friss előzetest kapott a Dying Light folytatása, ami a Microsoft konferenciáján tett bejelentés szerint jövő tavasszal jelenik majd meg. A játék meghagyja az első rész alapjait, de némi szerepjátékos körítést is kapunk ezúttal.

E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is

Amerikában a Square Enix terjeszti majd a Dying Light második részét, ami azt jelenti, hogy a Techland zombis játéka is a japánok sajtókonferenciáján fogja képviseltetni magát.

E3 2019: A Dying Light 2 is ott lesz az idei E3-on

Ha eddig kétségek lettek volna efelől, akkor a Techland most elhessegette azokat - a 2019-es E3-on is megtúráztatják a Dyling Light 2-t. Ennek pedig igazán örülhetünk, hiszen rég hallottunk már a projekt felől.