Dying Light 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Dying Light.
Típus:

A Dying Light 2 is csúszik

Úgy látszik, hogy január tényleg a késések hónapja; a Cyberpunk 2077, a Marvel’s Avengers, a Final Fantasy VII Remake, valamint az Iron Man VR után a Techland üdvöskéje sem tartja a betervezett megjelenési dátumot.

100 órányi tartalommal jön a Dying Light 2

Nem fogunk egyhamar ráunni a Dying Light második részére. A Techland szerint a zombis játék történetét ugyan 15-20 óra alatt befejezhetjük, de összességében több mint 100 órányi tartalom vár majd minket.

Dying Light 2 - négyszer nagyobb világot kapunk

Rengeteg zombi, kötetlen mozgás és egy hatalmas nyílt világ - ezek mind a Dying Light védjegyei. A második felvonás pedig minden eddiginél nagyszabásúbb lesz, hiszen a játéktér köröket ver majd az előző rész méreteire.

Dying Light 2 - megtekinthető a teljes E3-as demó

Ugyan az E3 alatt több alkalommal is láthattunk friss mozgóképes anyagokat a Dying Light folytatásáról, de végre befutott a Los Angeles-i expón bemutatott teljes bemutató is, amit a játék vezető dizájnere, Tymon Smektala narrál.

GC 2019: Csöpögnek az infók a nyitóceremónia előtt

Ha valaki nem szereti, hogy idő előtt lelövik nekik a nagy bemutatók meglepetéseit, görgessen tovább: a szervezők (és a szivárogtatók) szorgalmasan csöpögtetik az infómorzsákat a Gamescom nulladik napjáról.

Cross-gen játék lesz a Dying Light 2

Nem sok stúdió vállalta be eddig, hogy megerősítse, legújabb játéka a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi. A Techland mégis így tett: a Dying Light 2 cross-gen fejlesztés.

E3 2019: Újra mozgásban a Dying Light 2

Aiden vadonatúj kalandjai meglehetősen nagy figyelmet kaptak az idei E3 során, nemrég pedig egy hosszabb gameplay jelenet is napvilágot látott. Durva, könyörtelen, ám hangulatos világot kreált a Techland csapata.

E3 2019: Dying Light 2 játékmenet-előzetes

A Microsoft konferenciáján való felbukkanás csak a felvezetés volt, a Techland ugyanis a Square Enix eseményére tartogatta a Dying Light folytatásának komolyabb, kizárólag játékmenetre koncentráló előzetesét.

E3 2019: Nyúlfarknyi Dying Light 2-bemutató

Geoff Keighley kihelyezett E3-as műsorának vendége volt Tymon Smektala, a Techland vezető dizájnere, aki röviden ismertette a folytatás fontosabb tudnivalóit. Eközben a háttérben felbukkant az E3-ra kivitt demó néhány pillanata is.

E3 2019: Tavasszal fut be a Dying Light 2

Friss előzetest kapott a Dying Light folytatása, ami a Microsoft konferenciáján tett bejelentés szerint jövő tavasszal jelenik majd meg. A játék meghagyja az első rész alapjait, de némi szerepjátékos körítést is kapunk ezúttal.