Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.

Dying Light 2 - befutott az első ingyenes DLC

Alig másfél hete jelent meg a Dying Light 2: Stay Human, de a Techland csapata máris szélnek eresztette a játék első DLC-jét. Az aprócska ingyenes csomagban egy spéci felszerelés és a hozzá illő fegyver vár ránk.

Dying Light 2 - kilőttek a PC-s eladások?

Hivatalos adatokat ugyan még nem közölt a Techland, de a SteamSpy szerint PC-n már több mint egymillió példányt adhattak el a Dying Light 2: Stay Humanből, ami látva a játék körüli felhajtást, nem lenne meglepő számadat.

PC-n egyelőre óriási siker a Dying Light 2

A SteamDB adatai szerint nagyon nagy egyelőre az érdeklődés a Dying Light folytatása, a Stay Human iránt. Az egyidejű játékosszámot tekintve simán lenyomott olyan konkurenseket, mint a PUBG: Battlegrounds és az Apex Legends.

Dying Light 2 - így fut a régebbi konzolokon

Nyakunkon a Dying Light 2 megjelenése, a Techland pedig nem szeretne zsákbamacskát árulni, így a premier előtt egy hosszabb videóban mutatják be, hogyan is fut a zombis játék a régebbi konzolokon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jövő héten ráfordulunk az év második hónapjára, aminek az első hete remek felvezetés lesz a februári őrület előtt, amikor is megjelenik végre a Horizon: Forbidden West és az Elden Ring. Most a Dying Light 2-vel kell beérnünk.

Dying Light 2 - ingyenes lesz a next-gen frissítés

Ha esetleg a hamarosan boltokba kerülő Dying Light-folytatást PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra szeretnéd megvásárolni, akkor jó hírünk van, mert később ingyen frissítheted a játékodat a PS5-ön és az Xbox Series X/S-en.

Dying Light 2 - csak később érkezik a cross-play

A játékosok nagy örömére a Dying Light 2-ben is visszatér a kooperatív mód, így csapatostul is szemszeszállhatunk majd az élőholtak seregeivel. Némi megkötéssel azonban számolnunk kell: a cross-play funkciók csak utólag érkeznek a játékba.

Dying Light 2 - ilyen módok közül válogathatunk

Vadonatúj videóval jelentkezett a hamarosan boltokba kerülő Dying Light 2. A friss felvétel azt mutatja be, milyen grafikai módok közül válogathatunk, és azok között milyen eltéréseket tapasztalhatunk majd játék közben.

Csak később jön Switchre a Dying Light 2

Noha a Dying Light 2: Stay Human megjelenése már itt van a kanyarban, a fejlesztők csak most szóltak, hogy a Switchre szánt felhős kiadást nem tudják időben élesíteni.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!