Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.

Dying Light 2 - újabb bemutatót kaptunk

Menetrend szerint futott be a Techland következő Dying 2 Know-adása, amelyben a fejlesztők a Dying Light 2: Stay Human részleteiről mesélnek. Természetesen érkezett egy kiadós gameplay is, nekünk pedig még mindig áll a hátunkon a szőr.

Hamarosan újra hallunk a Dying Light 2 felől

A jövő héten újabb videóbemutatót tart a lengyel Techland, amelyben a Dying Light 2: Stay Human egyik újabb aspektusát járják majd körbe részletesebben a fejlesztők.

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.

Megjelenési dátumot kapott a Dying Light 2

A felvezetőkampánynak megfelelően Dying Light 2-streamet tartott tegnap a Techland, amely nem csak új gameplay trailert, hanem megjelenési dátumot is hozott magával.

Dying Light 2-streamet teasel a Techland

Vége a várakozásnak, ha minden jól megy, hosszú szünetet követően újra belenézhetünk a Dying Light várva-várt folytatásába: csütörtök este egy livestreammel jelentkezik majd a Techland a Twitchen.

Kiderült pár érdekesség a Dying Light 2-ről

A Techland nemrég egy interjú keretein belül mesélt a Dying Light 2 munkálatairól, amiből többek között megtudtuk, hogy továbbra is készül a játék PS4-re és Xbox One-ra, valamint kiderült, hogy mennyi idő lesz kipörgetni a zombis kalandot.

Életjelet adott magáról a Dying Light 2

Az ígéreteknek megfelelően a Techland egy rövid videóval jelentkezett tegnap, amiben - pár villanásnyi gameplay mellett - elmondták a fejlesztők, hogy jól halad a fejlesztés, és akár még az idén meg is jelenhet a zombis játék.

Dying Light 2 - helyzetjelentést tesz a Techland

Már több mint egy év eltelt azóta, hogy valami érdemlegeset hallottunk volna a Dying Light folytatása felől. A Techland végre megtöri a csendet, hamarosan beszámolót kapunk a játék alakulásáról.