DOOM Eternal PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kap az újkori Doom.
Típus:

Egy éven át túlóráztak a DOOM Eternal fejlesztői

Az AAA-kategóriás játékoknál sajnos bevett szokássá vált a crunching - a fejlesztők komoly túlóráztatása annak érdekében, hogy a játék időben piacra kerüljön. Így jártak 2019 legnagyobb részében az id Software alkalmazottai is.

Több mint 20 órás a DOOM Eternal

Hatalmas videó- és képzuhataggal zárhatjuk a napot, a külföldi sajtó tagjai ugyanis tüzetesebben is kipróbálhatták a márciusban boltokba kerülő DOOM Eternalt. Ennek kapcsán megtudhattuk azt is, hogy nagyjából hány órányi vérontásra számíthatunk.

Új előzetes érkezett a DOOM Eternalhoz

Akár sztorielőzetesnek is nevezhetnénk a DOOM Eternal legújabb trailerét, hiszen a kedvcsináló kifejezetten sok expozíciós elemet vonultat fel, de hát ez mégiscsak egy DOOM-játék, a főszerepet így is a darálás kapja.

Klasszikus nézetből is játszhatjuk a DOOM Eternalt

Vagyis a fegyverünket a képernyő közepére is áthelyezhetjük, pont úgy, ahogy az 1993-as alkotásban láthattuk. A középponti nézet még az egérrel való célzás előtt volt igazán elterjedt, de most is érdekes lehet a nosztalgiára vágyóknak.

Hónapokkal később jelenik meg a DOOM Eternal

Kicsit több mint egy hónap választott el minket attól, hogy alámerüljünk a pokol bugyrába, és rendet tegyünk. Erre most nem kerül sor, az id Software ugyanis eltolta a DOOM Eternal tervezett megjelenését.

GC 2019: DOOM Eternal - hosszú lesz a kampány

A tegnapi Stadia Connecten újra megerősítették, hogy a DOOM Eternal is elérhető lesz majd a Google cloud gaming szolgáltatásán keresztül, de közben arra is fény derült, hogy milyen tartalmas élményt ígér majd a játék kampánya.

DOOM Eternal - reflektorfényben a Battlemode

A Bethesda egy 6 perces videóban magyarázza el, hogy miért lehet a legújabb kedvencünk a DOOM Eternal aszimmetrikus többjátékos módja, a Battlemode. A látottak alapján érdemes lesz várnunk rá!

DOOM Eternal - 48 percig pörög a játék

Az id Software a QuakeConon is bemutatta azt a DOOM Eternal-demót, amit az E3-on is láthattak a résztvevők. A jó hír, hogy ezúttal teljes egészében megörökítették nekünk az ízelítőt!

DOOM Eternal - megmutatta magát a Battlemode

A QuakeConon végre hosszabban is belenézhettünk a DOOM Eternal vadonatúj multiplayer módjába, a Battlemode-ba. Az aszimmetrikus mókában egy játékos a Doom Slayer, kettő pedig egy-egy démon bőrébe bújik majd.

DOOM Eternal - hamarosan beköszön a Battlemode

Néhány napon belül kezdetét veszi az idei QuakeCon, ahol új ízelítőkkel jelentkezik majd a Bethesda a DOOM Eternal kapcsán. A hírek szerint végre jobban is szemügyre vehetjük majd a shooter új többjátékos módját.