The Elder Scrolls: Blades Mobil

3D dungeon crawler a The Elder Scrolls univerzumában.
Típus:

Így fest iPhone Xs-en a The Elder Scrolls: Blades

A tegnap esti Apple-keynote-on színpadra lépett a Bethesda fenegyereke, Todd Howard is, aki bemutatta az új mobilos The Elder Scrolls-játékot. A Blades látványvilága lenyűgöző, főleg a frissen bemutatott iPhone Xs-en.

Így fest mozgás közben a The Elder Scrolls: Blades

Mi már tudjuk, hogy melyik játék fogja szívni az akksinkat a közeljövőben! A Bethesda ingyenes dungeon crawlere, a The Elder Scrolls Blades igazi zseb-Skyrim lesz. A GameSpot jóvoltából bő 10 percig figyelhetjük a mobilos kalandozást.

Ezzel készül a Bethesda az idei Gamescomra

Jövő hónap végén ismét megrendezésre kerül Kölnben a Gamescom, ahol a látogatók számos játékra tehetik rá a mancsukat idő előtt. Ha a Bethesda címeire vártok, akkor van egy jó hírünk - a stúdió ugyanis közzétette az idei felhozatalát.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Bemutatkozott a The Elder Scrolls: Blades

Egy újabb The Elder Scrolls-címet mutatott be a Bethesda a 2018-as E3-konferenciája során. A Blades egy háromdimenziós dungeon crawler lesz, amely elsősorban mobilplatformokon, de később majd konzolokon és PC-n is hódít majd.