Remnant: From the Ashes PC, PS4, XBOXONE

A The Rootnak nevezett extradimenzionális lények szállták meg a Földet. Két másik társaddal kell megfékezned őket.
1620108000

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.
1614351600

Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

A Sony úgy gondolta, ha már úgyis szobafogságra vagyunk ítélve, akkor továbbra sem fogja elaprózni a PlayStation Plus kínálatát, és ismét négy ütős játékkal töltötte fel a következő hónap felhozatalát.
1606316400

Íme, a teljes Remnant: From the Ashes-kollekció

Friss előzetest kapott a Remnant: From the Ashes - Complete Edition, amely a soulslike akciójáték eddigi legteljesebb kiadása. A gameplay felvételek mellett a játékot ért dicséretek is helyet kaptak a trailerben.
1598014800

Launch traileren a Remnant: From the Ashes DLC-je

Tegnap az utolsó DLC-jével együtt megkapta a maga Complete Editionjét a Remnant: From the Ashes, aminek az örömére most érkezett egy rövid előzetes is a Subject 2923 kiegészítőről.
1597339800

Tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Az aktuális heti akció azért is különleges, mert holnap délutánig ingyenesen bezsákolható a frissen megjelent Total War Saga: Troy - ha tehát érdekel az RTS-sorozat legújabb része, nem árt sietni!
1594917000

Remnant: From the Ashes - új trailer a DLC-ről

Újabb előzetes érkezett a Remnant: From the Ashes utolsó DLC-jéről, a Subject 2923-ról, és vele együtt azt is megtudtuk, hogy mikor érkezik a kiegészítő. Szerencsére már nem is kell olyan sokat várnunk rá.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.
1592134200

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!
1586932200

Remnant: From the Ashes - DLC a láthatáron

A Swamps of Corsus elnevezésű DLC-vel bővíti a Gunfire Games a Remnant világát. Az új küldetések és felszerelések mellett egy Survival játékmódot is kapunk, viszont a kiegészítő előbb jut el a PC-sekhez, mint a konzolosokhoz.
1572516019

Egymillió felett jár a Remnant: From the Ashes

A Perfect World Entertainment és a Gunfire Games a Remnant: From the Ashes várható újdonságai mellett azt is bejelentette, hogy sikerült elérniük a kitűzött céljukat, és egymillió példányban eladni a játékot.