Devil's Hunt PC, PS4, SW, XBOXONE

Külső nézetes akciójáték, amely a pokol bugyraiba vezet minket.

Devil's Hunt teszt

Az angyalok és ördögök örök háborújába kulcsfiguraként belecsöppenő Desmond történetét meséli el a Devil's Hunt, amely messziről a szegény ember Devil May Cryának tűnik. Derítsük ki együtt, hogy megállja-e a helyét a hasonlat!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb sűrű hét vár ránk, ráadásul nemcsak a játékmegjelenések záporoznak majd sűrűn a napokban, hanem hardverpremierünk is lesz: pénteken érkezik a Switch kistestvére, a Nintendo Switch Lite.

Devil’s Hunt - brutalitásból nem lesz hiány

A 1C Entertainment egy új játékmeneti előzetessel örvendeztette meg a játékosokat, melyen leleplezik Desmond igazi arcát. A rosszfiúknál csak egy ember létezik, aki brutálisabb. Mi.

GC 2019: Tizenegy percig mozog a Devil's Hunt

Az angyalok és démonok háborújába csöppenünk majd a Devil's Huntban, ahol a démoni képességekkel bíró Desmonddal szállhatunk harcba. A világ sorsa múlik rajtunk, válasszuk bármelyik oldalt.

Szeptemberben jelenik meg a PC-s Devil's Hunt

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a varsói Layopi Games és az 1C Entertainment közös játéka, az angyalok és démonok közötti háborút bemutató Devil's Hunt. A mostani dátum csak a PC-s változatot érinti.

Devil's Hunt - 18 perc démonvadászat

Kőkemény külső nézetes akciójátéknak ígérkezik a Layopi Games alkotása, amely a népszerű lengyel fantasy regényt veszi alapul. Különféle démonok hátsó felét rúgjuk szét benne, miközben az angyalok és a sötétség háborújába csöppenünk.

GC 2018: Devil’s Hunt - a bennünk élő démon

A Layopi Games készít játékadaptációt az egyik híres lengyel fantasy regényből, az Equilibriumból. Igaz, műfaj tekintetében a horror sokkal közelebb áll hozzá: hősünk, Desmond démoni képességekkel bír, amiket a harcok során kamatoztathat.

GC 2018: Pokoli traileren a Devil’s Hunt

Hamarosan kezdetét veszi a kölni Gamescom, s ennek apropóján a Layopi Games kiadta a közelgő külső nézetes akciójátékának gameplay trailerét. A démonok és angyalok között háború dúl, a helyszín a pokol.

Devil's Hunt - pokoli akciójáték a láthatáron

A 1C Company és a Layopi Games valami igazán ördögi dologban mesterkedik. A Devil's Hunt egy jövőre érkező külső nézetes akciójáték lesz, amely a démoni erőkkel megáldott Desmond történetét meséli el.