GRIS PC, SW

Egy megható 2D-s platformerrel van dolgunk, gyönyörű, kézzel rajzolt grafikával. A játékmenet nyugodt és élvezetes, frusztrációtól és haláltól mentes.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha eddig nem is volt egyértelmű, hogy vége a nyári uborkaszezonnak, mostanra már mindenképpen az lesz, mivel igazán remek címek várnak ránk a következő napokban; folytatódik a Life is Strange 2, és érkezik a Remnant: From the Ashes.

GRIS - hamarosan iOS-en is

A tavalyi téli szezon egyik legnagyobb meglepetése, a lélegzetelállító látványvilágú GRIS hamarosan elérhetővé válik az Apple mobilplatformjain is, miután nagy sikereknek örvendett PC-n és Nintendo Switchen is.

Extrákkal megpakolt dobozos kiadást kap a GRIS

A GRIS éppen annyira nevezhető képi és zenei műremeknek, mint amennyire videojátéknak. Erre az aspektusára erősít rá tehát az a négyféle különleges kiadás, amelyet a switches változat mellé csomagolt a Special Reserve Games.

GDC 2019: A God of War a GDC Awards nyertese

Újabb év játéka-díjat rakhatott zsebre Kratos, ugyanis a Game Developers Choice Awards díjátadóján is a God of War vitte a prímet. A gálán rengeteg remek indie cím is megkapta a méltó elismerést.

A Facebook elutasította a GRIS reklámanyagát

Szexuális tartalmakra hivatkozva utasította el a Facebook a Devolver Digital promóciós anyagát, amellyel a GRIS című nagyszerű platformert népszerűsítették volna. A játék azonban teljesen mentes a szexuálisan szuggesztív tartalmaktól.

GRIS teszt

Egy életre kelt festmény, szavak nélküli történettel. A Nomada Studio játéka egy gyönyörű mesterművel mutatja be egy olyan lány lelki küzdelmeit, aki elveszítette mindenét, de mégis kész szembeszállni a félelmeivel.

Máris profitot termel a GRIS

Alig egy hete kapható a Nomada Studio megható platformjátéka, és máris nyereségessé vált. A csapat nagyon örül a sikernek, de ami a legjobb, talán más platformokra is kijöhet az idei év egyik legnagyobb meglepetése.

Megérkezett a GRIS, itt a launch trailer

Ha a művészi játékok szerelmese vagy, imádod az egyedi grafikát és játékmenetet, akkor érdemes lecsapnod a Nomada Studio platformerére. A GRIS-ben egy fiatal lányt alakítunk, aki elvesztette a hangját és saját magát.

Dátumot és friss trailert kapott a GRIS

Az egyedülálló grafikai stílussal felvértezett 2D-s platformer decemberben érkezik. Hősnőnk saját világában elveszve útra kel, s bánata a ruháján keresztül önt formát. Az akvarell színekkel operáló anyag vadiúj előzetest kapott.

GRIS - egy fiatal hölgy a bánat útján

Művészi kalanddal jelentkezik idén decemberben Switchen és PC-n a Devolver Digital. A GRIS-ben egy fiatal lányt irányítunk, aki a saját világában veszett el. A fájdalmas útja azonban új képességeket ad a ruhájának.