Animal Crossing: New Horizons SW, WIIU

A Switchet is beveszi a közösségépítő szimulátor.
1597492800

Amerikai toplista: a Ghost of Tsushima vitte a júliust

Továbbra is szép számokat produkál az amerikai játékpiac, de míg az összköltés veri a tavalyi évet, és a szoftvervásárlások is nőttek, a hardverek terén már tapasztalható visszaesés. A játékok közt a Ghost of Tsushima aratott az USA-ban.
1597071600

Brit toplista: mindent letarolt a Nintendo

A Nintendo uralja a brit játékeladási toplistát, a tízes élbolyból hat pozíciót foglalnak el a Switch-exkluzív megjelenések. Az aranyérmet újra az Animal Crossing: New Horizons tudhatja magáénak.
1597050000

30 éves rekordot döntött meg az Animal Crossing

Az Animal Crossing: New Horizons eddig is az eladási toplisták egyik magabiztos szereplője volt, de most egy harmincéves rekordot is sikerült megdöntenie Japánban.
1596708000

Kasszát robbantott az Animal Crossing

A Nintendo is erősen zárta az idei első üzleti negyedévét. A Switch hardveres eladásai továbbra is jól teljesítenek, igazán nagyot azonban szoftveres téren szakítottak, hála az új Animal Crossingnak.
1596524400

Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.
1595840400

Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.
1595235600

Amerikai toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group júniusi összesítése, amiből kiderült, hogy a The Last of Us: Part II-ra az USA-ban élő játékosok is előszeretettel fizettek be.
1594648800

Brit toplista: mindenkit lekörözött az F1 2020

Úgy tűnik, a britek a vírus miatt már nagyon ki vannak éhezve bármiféle Forma 1-es tartalomra, ugyanis amint megjelent a versenyszimulátor új része, máris dobogós lett - maga mögé utasítva így a már több hete ott csücsülő The Last of Us: Part II-t.
1594047600

Brit toplista: másodikként rajtolt az Iron Man VR

Szép rajtot vett a múlt héten megjelent Marvel's Iron Man VR, ahhoz viszont nem teljesített elég jól, hogy legyűrje a The Last of Us folytatását, amely zsinórban harmadszor zsebelte be az aranyérmet.
1592051400

Amerikai toplista: erős lett a május a járvány miatt

Hiába voltunk híján nagy megjelenéseknek, és hiába tapossuk az aktuális konzolgeneráció utolsó hónapjait, rendkívül erősen sikerült az amerikai játékpiac májusa az NPD Group jelentése szerint.