Diablo: Immortal Mobil, PC

Mobilos kiadást kapott a Diablo-sorozat.

Vadiúj karakterosztállyal bővül a Diablo Immortal

A Diablo mobilos mellékága is szóba került a Blizzard tegnapi streamje során, amelyből kiderült, hogy közel egy évtized után egy teljesen új karakterosztállyal bővül az univerzum.

525 milliót termelt egy év alatt a Diablo: Immortal

A Blizzard ingyenes mobiljátékát sok kritika érte a megjelenése óta, azonban úgy fest, hogy a cég számára legfontosabb szempont kapcsán a Diablo: Immortal hibátlan.

Már a Blizzard is AI-fejlesztéssel kacérkodik

Az irvine-i játékgyártó a saját mesterséges intelligenciájával áramvonalasítaná a fejlesztési ciklusait. Grafikus művészek és pályatervezők munkáját helyettesítheti a házon belül tanított generátor.

Diablo IV-eseményt kap a Diablo: Immortal

Az eredetileg mobilos spinoff játék jövő hónapban a számozott folytatás okán kap majd egy új eventet, amiben új küldetések, zónák és egy új játszható karakter is érkezni fog

Négy év után idén visszatér a BlizzCon

A Blizzard bejelentette, hogy házi rendezvényük 2019 után végre kitárja a kapuit idén novemberben Anaheimban, látogatókkal, cosplayerekkel és fejlesztői kerekasztal-beszélgetésekkel, ahogy illik.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Ma állnak le a Blizzard játékai Kínában

A megelőző tárgyalások sikertelensége következtében a Blizzard nagy játékai legálisan nem elérhetők már Kínában.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

A brit játékosok háromnegyede örülne, ha a Microsoft felvásárolná az Activisiont

Mezei játékosok közt végzett kutatást az Egyesült Királyság piacfelügyeleti hatósága. A felmérés eredménye szerint a felhasználók mintegy 75 százaléka a Microsoft és az Activision Blizzard mergere mellett tenné le a voksát.

HWSW: Jövőre sem dőlhet el a Microsoft-Activision frigy sorsa

Az Egyesült Államokból is megérkezett a csapás a gigaüzlet meghiúsítására, az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottság megindította a trösztellenes pert.