Diablo: Immortal Mobil, PC

Mobilos kiadást kapott a Diablo-sorozat.

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Call of Duty: Modern Warfare II - megvan az egymilliárd

Nincs még vége az üzleti jelentések sorának, az Activision Blizzard számaival - köztük két fontosabb mérföldkővel - folytatjuk.

A Diablo: Immortal sem tudta megmenteni az Activision Blizzard negyedévét

Látványos visszaeséssel zárta az elmúlt negyedévet az Activision Blizzard, és bár a Diablo: Immortal remek számokat tudhat maga mögött, ezen ő sem tudott segíteni.

Már húszmillióan telepítették a Diablo: Immortalt

Úgy látszik, hogy nem fogott a Diablo: Immortalon az internetes népharag: szép mérföldkövet ért el a minap, már 20 millió telepítéssel büszkélkedhet. A Blizzard in-game belépési jutalmakkal ünnepel.

Diablo: Immortal teszt

Az Activision Blizzard közelmúltja botrányoktól hemzseg, és négy éve a mobilos Diablóból is inkább mém lett, mint megváltó. A megjelenése tehát igazán fontos alkalom, így mi is bevetettük magunkat Sanctuary szegleteibe.

Napi egymillió dollárt hoz a konyhára a Diablo: Immortal

Negatív értékelések és hangos néplázadás ide vagy oda, a Diablo: Immortal mégis éppen olyan hatalmas pénznyomdának bizonyult, mint amilyenre a Blizzard a kezdetektől számított.

Diablo: Immortal - 24 millió dollárt keresett az első két hétben

Nem tett rossz lóra a Blizzard a Diablo: Immortallal, legalábbis ami a bevételeket illeti. Két hete érhető el az alapvetően free-to-play cím, és a játékosok szívesen költenek a játék boltjában.

Loot boxok miatt nem jelenhet meg a Diablo: Immortal Belgiumban és Hollandiában

Újabb loot box-botrány van kibontakozóban, most éppen a pár nap múlva megjelenő Diablo: Immortal miatt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ráfordulunk a júniusra, szóval borítékolható, hogy nem sok látványos megjelenésre számíthatunk majd az elkövetkező időszakban. Azért nézzük meg, miből élünk mostanában!