Pokémon Sword & Shield SW

A Pokémonok nyolcadik generációja Nintendo Switchre költözik!
1591164000

Pokémon Sword & Shield - jön az első DLC

Azt már az év eleje óta tudtuk, hogy szezonbérletet fog kapni a Pokémon Sword & Shield, amelyben két DLC-t is találunk. A The Isle of Armor című kiegészítő két hét múlva startol, amely régi-új pokémonokkal és egy új területtel is gazdagítja a játékot.
1588860000

55 millió darabot adtak el eddig a Switchből

A Nintendo is megtartotta a pénzügyi helyzetjelentését, a kiotóiak kifejezetten erős számokkal szolgálhattak a befektetőiknek és az érdeklődőknek. A Switchből például mostanra több mint 55 millió darab talált gazdára.
1585238400

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.
1581534196

Elindult a Pokémon Home

A Pokémon Home segítségével a legfrissebb Pokémon-játékok között mozgathatjuk majd a pokémonjainkat. Sok kritika érte a Sword & Shieldet azért, mert nincs benne elég zsebszörny: a Home-nak hála ez többé nem lesz probléma.
1580396400

Szárnyalnak a Nintendo Switch eladásai

Befutott a Nintendo legfrissebb üzleti jelentése, a japánoknak pedig nincs semmi okuk a panaszra. A lassan hároméves Switch több mint 50 millió példányban talált gazdára, a hozzá fejlesztett exkluzív címek pedig tavaly is jól muzsikáltak.
1578589200

Idén sem maradunk Pokémon nélkül

A Nintendo nem sokkal ezelőtt levetítette az év első Direct-adását, amelyben kifejezetten a Pokémon-sorozat újdonságaival foglalkoztak. Érkezik egy új remake, és a Sword & Shield is kiegészül majd.
1578412800

20 perces Pokémon Directet tart a Nintendo

Csütörtökön, azaz január 9-én kizárólag a Pokémon-franchise-nak dedikált élő adással jelentkezik a Nindendo. Jó eséllyel ekkor megtudhatjuk, hogy milyen újdonságokkal készülnek a japánok az idei évre.
1576515600

Amerikai toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Hiába érkezett több komolyabb kihívó is, az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint novemberben is a Call of Duty: Modern Warfare volt a legkeresettebb játék.
1576062720

Pokémon Sword & Shield teszt

Befutott az első olyan fősodorbeli Pokémon-játék, amit már kifejezetten azzal a céllal készítettek el, hogy a nappaliban, egy tévé előtt is jó legyen vele játszani. Annak rendje és módja szerint le is tarolta a piacot.
1574683200

Brit toplista: labdába sem tudott rúgni a Shenmue III

Visszaszerezte az első helyet a Call of Duty a brit játékeladási toplistán, miközben mögötte sorban állnak a Switch-címek. Az új megjelenések nem teljesítettek jól, igaz, erre elég jó magyarázatunk van.