Pokémon Sword & Shield SW

A Pokémonok nyolcadik generációja Nintendo Switchre költözik!
1574348400

Piszkosul jól fogy a Pokémon Sword & Shield

Több mint húsz év után sem lehet ráunni a Pokémonra. Ezt bizonyítja az is, hogy több mint 6 millió példányban kelt el a megjelenés hetében a Sword & Shield. Ezzel az új Pokémon-játék lett a Nintendo Switch leggyorsabban fogyó címe.
1574074843

Brit toplista: élre tört a Pokémon

Eddig tartott a Call of Duty: Modern Warfare uralkodása. A múlt héten több új megjelenés is volt, így az Activision shootere ezúttal érem nélkül maradt. A dobogóra két Pokémon-játék és az új Star Wars-kaland állhatott fel.
1573491600

Íme, a Pokémon Sword & Shield utolsó trailere

A hétvégén ismét kézbe vehetjük a pokélabdákat és a Pokédexet, hiszen tárt karokkal vár majd minket a Galar régió, benne pedig a nyolcadik generációs zsebszörnyek serege. A kalandokra még egy utolsó előzetessel hangolódhatunk.
1573455600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.
1573207200

Minden, amit az új Pokémonról tudnod kell

A Pokémon Sword & Shield is megkapta a maga áttekintővideóját, amely az új rész összes fontosabb részletét bemutatja. Előkerülnek az új pokémonok, ízelítőt kapunk a festői Galar régióból, és persze a bajnokságokra is kitér az előzetes.
1572076800

Pokémon Sword & Shield - ez az új generáció

Újabb látnivalók érkeztek a november közepén befutó Pokémon Sword & Shield kapcsán. Tekintsünk vissza az elmúlt 23 év játékaira, és nézzük meg azt is, hogy mi vár ránk idén!
1568034000

Pokémon Sword & Shield - jöhet az auto-save?

A legtöbb modern címnél gyakorlatilag alapfunkció, de a Pokémon-játékoknál mégis teljesen újdonság lenne az automatikus mentés. Úgy tűnik, hogy a legutóbbi Nintendo Directen bemutatott előzetes a vártnál többet árult el.
1567681201

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.
1567634400

Itt nézd vissza a legutóbbi Nintendo Directet!

Izgulhatnak a Nintendo-hívők, az éjszaka ugyanis újabb Directet tart a Nintendo, amelyen a Nintendo Switch közeljövőben érkező újdonságai kapják a főszerepet. Nézd nálunk élőben!
1565973000

Friss előzetesen a Pokémon Sword & Shield

Tömény arénaharccal megfűszerezett előzetest kapott a Pokémon Sword & Shield. A középpontba ezúttal az új látványos képességek és a csatában használható különleges tárgyak kerültek.