Blacksad: Under the Skin PC, PS4, SW, XBOXONE

Noir hangulatú nyomozás egy fekete macskával.
1575896400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.
1574934660

Blacksad: Under the Skin teszt

Érdekel, milyen lenne a Zootropolis, ha Alan Moore írta volna? Ha igen, akkor a Blacksad a válasz a kérdésedre. Ebben egy cinikus macskanyomozó lavírozik New York alvilágában, miközben egy gyilkosságot igyekszik felgöngyölíteni.
1573898442

Utolsó előzetesen a Blacksad: Under the Skin

Habár egy technikai malőr miatt egy héttel korábban már elérhető volt a Blacksad: Under the Skin, a játék hivatalosan csak most a héten rajtolt el. Ennek megfelelően most futott be az utolsó előzetes is.
1573455600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.
1573110000

A vártnál előbb került piacra a Blacksad

A Blacksad: Under the Skin premierje eredetileg november 14-én volt esedékes, egy technikai baki miatt azonban a PS4-es és Xbox One-os változat máris felkerült a digitális piacterekre. A Microids szerint mégis érdemes még várni vele pár napot.
1572346800

Blacksad: Under the Skin - 25 perc nyomozás

Némi csúszás után ugyan, de hamarosan piacra kerül a Blacksad: Under the Skin. A népszerű képregénysorozat alapján készült interaktív detektívsztori egy eltűnt bokszoló ügyét járja körül. Nézzünk is bele a játékmenetbe!
1563868850

Csúszik a Blacksad: Under the Skin megjelenése

A Runaway és a Yesterday fejlesztői eredetileg szeptemberre lőtték be a népszerű képregény alapján készülő Blacksad: Under the Skin megjelenését, most viszont kiderült, szükségük van még egy kis időre, így csúszni fog a premier.
1556553627

Dátumot kapott a Blacksad: Under the Skin

Szeptember végén debütál a Blacksad: Under the Skin, amiben egy olyan noir hangulatú nyomozás kellős közepébe csöppenünk, amit egy fekete párduc vezet. A képregény alapján készülő játékot a Runaway és a Yesterday fejlesztői készítik.