Rocket Arena PC, PS4, XBOXONE

Cross-platform online shooter, amely az EA szárnyai alatt készült.
1606388586

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Reméljük, hogy állandó szokássá válik, hogy havonta három játékot zsebelhetünk be a PlayStation Plus-előfizetésünkkel. A decemberi kínálat triója kapcsán további jó hír, hogy egészen friss játékokról van szó.
1596738780

Rocket Arena teszt

A Rocket Arena a legfrissebb újonc a csapatalapú shooterek között. Akciódús, villámgyors csatákat ígér, amelyek könnyen csúsznak, és bár a végeredmény egy jópofa játék, minden eleme olyan, mintha már láttuk volna valahol.
1596189600

Az ingyenesen játszható shootereké a hétvége

Több lövöldözős játék is próbakört kínál a játékosoknak a hétvégén. A Disintegrationről már beszámoltunk, de a Rocket Arena 3v3 meccseit is épp úgy kipróbálhatjuk, mint a Quantum League időutazós koncepcióját.
1594634400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a július közepét a kiadók és fejlesztőcsapatok, minden platformon találunk majd magunknak valami érdekességet, ha épp nem valamelyik strandon süttetjük magunkat rozéra.
1594454400

Rocket Arena - lássuk Crater hőseit!

A legkülönfélébb figurák a legkülönfélébb képességekkel várnak minket a Rocket Arenában, és most be is mutatkoznak egy rövid videó keretében. Bármelyiket is válasszuk, az biztos, hogy non-stop akcióban lesz részünk.
1594274400

Üdvözlünk a Rocket Arena világában!

Néhány napon belül megjelenik a Rocket Arena, az Electronic Arts és a Final Strike Games rakétákkal teletömött arénashootere. A legfrissebb előzetes Crater változatos világát mutatja be.
1592557200

Júliusban robban be a Rocket Arena

Egy évnyi relatív csend után az EA Play műsorán mutatta meg magát ismét a Rocket Arena, mégpedig jó okkal: alig egy hónap van már csak a megjelenésig. Készen álltok egy kis online arénaharcra?
1558108839

Rocket Arena - a cross-platform shooter

A Nexon America és a Final Strike Games közös játéka egy arénaharcokra kihegyezett, cross-platform online shooter lesz. A bétateszt már a nyakunkon, jövő héten ugyanis már indul is a virtuális csata.