Outriders PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új címmel jelentkezett a Square Enix.
1617631200

Brit toplista: Outriders a házban

Befutott a brit dobozos játékeladások előző heti összesítése. A húsvéti akcióknak köszönhetően a FIFA 21 került a lista élére, de tisztességes helyezést szerzett magának a frissen debütáló Outriders is.
1617615000

Szívesen kibővítenék az Outriderst a készítői

Habár nem volt zökkenőmentes az Outriders startja, a fejlesztők lelkesedése továbbra is töretlen, és a hibák befoltozása mellett már most azon fantáziálnak, hogy milyen tartalmakkal bővítenék a játék univerzumát a jövőben.
1617375600

Nem rajtolt problémamentesen az Outriders

Megjelent az Outriders, a People Can Fly és a Square Enix régóta várt looter-shootere, de mint számos egyéb online játéknál, itt sem lett zökkenőmentes a launch. Túlterhelt processzoroktól és szétdobált játékosoktól hangosak a fórumok.
1617343200

Megkapta az utolsó előzetesét az Outriders

Tegnap a boltokba került végre a People Can Fly legújabb lövöldéje, az Outriders, ami most ennek örömére meg is kapta a launch trailerét. A demó után hatalmas volt az érdeklődés looter-shooter iránt, ami a rajtot elnézve kitartott a megjelenésig.
1617174000

Befutott az Outriders végleges gépigénye

Karnyújtásnyira vagyunk az Outriders megjelenésétől, hiszen holnap debütál a People Can Fly legújabb alkotása, aminek nemrég megkaptuk a frissített - és feltételezhetően végleges - PC-s hardverigényét.
1616997600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű megjelenési listával fordulunk rá az áprilisra és a húsvétra, szinte minden platformra érkezik majd valamilyen finomság a következő napokban. Lássuk, hogy mire számíthatunk!
1616099580

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!
1616085900

Itt nézd vissza a Square Enix Presents műsorát!

Ma este a Square Enix is megpróbálkozik a maga Nintendo Direct-szerű műsorával, ahol többek között a Life is Strange-sorozat legújabb felvonásáról is szó esik majd. Nézd velünk élőben!
1615921200

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.
1615824220

Frissítve: Xbox Game Pass-játék lehet az Outriders

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de az Xbox Game Pass Twitter-fiókján megjelent teaser alapján jó esély van arra, hogy az Outriders is csatlakozik a szolgáltatás kínálatához.