Outriders PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új címmel jelentkezett a Square Enix.
1636725600

Újabb Outriders Broadcast közeleg

A People Can Fly és a Square Enix nem hagyott még fel az Outridersnek szentelt közvetítéseinek: jövő héten újabb Outriders Broadcast vár ránk. Ezúttal a játék eddigi történéseiről és a hamarosan érkező frissítésekről lesz szó.
1634713200

Mit hoz még nekünk a Game Pass októberben?

Tíz nap van még hátra az októberből, és remélhetőleg egy percig sem gondoltátok, hogy friss Xbox Game Pass-megjelenések nélkül kell kihúznotok ezt az időszakot! A Microsoft elárulta, hogy minden újdonságokra számíthatnak még az előfizetők.
1634644800

Outriders - mától a PC-s Game Passben is

Mivel az Outriderst nem live service-játéknak tervezték, a népszerűsége természetes módon kicsit megkopott már, de épp kapóra jöhet, hogy ma az Xbox Game Pass PC-s szolgáltatásába is belekerül.
1624262400

Outriders - jót tett az Xbox Game Pass

Nem volt teljesen zökkenőmentes az Outriders megjelenése, de a játék ennek ellenére is hamar az Xbox Game Pass egyik legnépszerűbb címévé vált. A Square Enix igazán elégedett az új IP eredményeivel.
1621504800

Három és fél millió játékosnál jár az Outriders

Nem indult zökkenőmentesen az Outriders, ez azonban nem látszik meg a játékosok számán. A Square Enix ígéretes új franchise-t lát a címben, ami egy hónap alatt három és félmilliónál is több játékost gyűjtött maga köré.
1618941600

E3 2021: A Square Enix is ott lesz az idei E3-on

Egy év kihagyás után idén nyáron újult erővel tér vissza az Electronic Entertainment Expo, természetesen digitális formában. Számos nagy stúdió bejelentette már, hogy részt vesz majd a közvetítéssorozaton, és a sorból nem lóg ki a Square Enix sem.
1618761600

Amerikai toplista: ismét élen a Call of Duty

Továbbra is erősödőben van az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint, különösen a hardverszegmens tudott nagyot nőni. A játékok között a Call of Duty: Black Ops - Cold War tért vissza az élre.
1618218000

Outriders - tárhelygyilkos hibajelentések

Van még mit csiszolni az Outridersen, főképp a játék PC-s verzióján. Ha nálatok is sokszor crashel a játék, akkor nem árt vigyáznotok, a hibajelentéseket tartalmazó naplófájlok ugyanis meglepően óriási helyet foglalhatnak.
1617984000

Outriders - vigaszdíjakat osztogatnak a fejlesztők

Meglehetősen döcögősen indult az Outriders első pár napja, ugyanis a Square Enix szerverei gyorsan bedobták a törölközőt a hatalmas érdeklődés hatására. Most a porul járt játékosokat ajándékcsomaggal kárpótolja a People Can Fly.
1617974460

Outriders teszt

Az Outriders képében végre egy olyan játék érkezett, ami jócskán kiemelkedik a looter-shooter műfaj korábbi próbálkozásai közül - feltéve, ha éppen van kedve normálisan működni.