Outriders

Új címmel jelentkezik a Square Enix.
Típus:

Ilyen vas kell majd az Outriders alá

Múlt héten sajnos arról kellett beszámolnunk, hogy csúszni fog a Painkiller alkotóinak legújabb játéka, az Outriders, de most legalább az is kiderült, hogy az új időpontig milyen erős PC-t kell építenünk ahhoz, hogy jól fusson a looter-shooter.

Ismét csúszik az Outriders

Az eredeti tervek szerint már tavaly meg kellett volna jelennie a Square Enix és a People Can Fly játékának, az Outridersnek, de most kiderült, hogy a februári premier is áprilisra csúszik. Előtte viszont kipróbálhatjuk majd a TPS-t.

TGA 2020: Új trailert kapott az Outriders

Noha az eredeti tervek alapján mostanában már játszhatnánk az Outridersszel, miután a készítők elhalasztották a premiert, be kell érnünk az új előzetessel, amely a túlélés alapszabályait foglalja össze.

Friss képeken az Outriders

A novemberi nagy forgatagban és az ünnepek alatt biztosan lesz mivel játszanunk, de valószínű, hogy a jövő év elején sem fogunk unatkozni. Érkezik többek közt az Outriders is, ami most néhány újabb képpel mutatta meg magát.

Outriders Broadcast - ez vár a kampányon túl

Ahogy a minap ígérték, meg is érkezett a negyedik Outriders Broadcast-adás. A People Can Fly ezúttal a fő történetvonalon túli tartalmakat helyezte előtérbe, de a Technomancer kaszt is megkapta a maga alaposabb bemutatását.

Még a héten befut a következő Outriders Broadcast

Negyedjére kerül adásba a héten az Outriders Broadcast, a People Can Fly looter-shooterének bemutatósorozata. Ezúttal az end game-tartalmak és a Technomancer karakterosztály lesz terítéken.

Csak jövőre jelenik meg az Outriders

Noha korábban úgy ígérték, a karácsonyfánk alatt már nem fogjuk megtalálni az Ouriderst. A Square Enix és a People Can Fly looter-shooterének megjelenése jövőre marad, de szerencsére olyan szörnyen sokat azért nem kell már várnunk rá.

Outriders - bemutatkozott a Technomancer

Tegnap este leadták az Outriders Broadcast harmadik adását, amely leleplezte a játék negyedik és egyben utolsó kasztját. A Technomancer változatos eszköztárral néz szembe Enoch veszedelmeivel.

Szörnyvadászós videón az Outriders

Újra megmutatta magát az Outriders. A People Can Fly hátulnézetes looter-shootere rengeteg mellékküldetést tartalmaz majd, köztük olyanokat is, amelyekben jókora szörnyetegekre vadászhatunk a barátaink oldalán. Ezekből láthatunk pár jelenetet.

Nextgen AAA-játékon dolgozik a People Can Fly

Nem unatkoznak a People Can Fly stúdióiban az emberek, ma ugyanis büszkén jelentették be, hogy az Outriders mellett egy másik, kifejezetten nextgen konzolokra - és természetesen PC-re - szánt játékon is dolgoznak.