Vampire: The Masquerade - Coteries of New York PC, PS4, SW, XBOXONE

Telltale-szerű kalanddal egészül ki a Vampire: The Masquerade univerzuma.
1619614800

Filmes univerzumot kap a World of Darkness

A White Wolf által alapított szerepjátékvilág, amelyen belül több videojáték is készült már, idővel filmes univerzummal is bővülni fog. A World of Darkness-alkotások fejlesztéséért az a cég felel majd, ami a netflixes Vaják-sorozatért is.
1596042000

Traileren a Vampire: Shadows of New York

Nincs már messze a Vampire: The Masquerade - Shadows of New York megjelenése, így a Draw Distance csapata megajándékozott minket egy friss kedvcsinálóval.
1586772000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erre a hétre túl nagy megjelenések nem jutnak, de akad több partijáték is, valamint néhány jelentősebb DLC. Az xboxosok végre megkapják a Space Engineerst és a Vampire: The Masquerade – Coteries of New Yorkot.
1584961200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.
1584896400

Vampire: Coteries of New York - úton a konzolverzió

Decemberben a PC-s játékosok már elmerülhettek New York vámpírklánoktól hemzsegő éjszakáiban, a konzolos verzió megjelenési dátumáról azonban csak hozzávetőleges információkat kaptunk... mind ez idáig.
1578998040

Vampire: Coteries of New York teszt

A három csőben lévő Vampire-videojáték közül az első egyenesen a rothadó, vérszívókkal és hatalmi játszmákkal teli Nagy Almába vezet. A pofás visual novel álarca mögött azonban bukdácsoló narratívát találtunk.
1575117021

Vampire - Coteries of New York - kicsit később jön

A lengyel Draw Distance tájékoztatása szerint sajnos elmarad a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York eredetileg jövő hétre tervezett megjelenése. Szerencsére csak egyhetes csúszásról van szó.
1572332400

Traileren a Vampire - Coteries of New York

2021-ig minden évben kapunk egy Vampire: The Masquerade-játékot, kezdve az idén decemberben megjelenő Coteries of New Yorkkal. A PC-re és Switchre érkező kalandjáték most előzetest is kapott.
1571681160

Idén sem maradunk Vampire-játék nélkül

Izgalmas időszaknak néznek elébe a Vampire: The Masquerade-rajongók, elvégre 2021-ig minden egyes évben kapnak majd valamilyen videojátékos adaptációt. Idén a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York rajtol majd el.
1559674833

Telltale-szerű Vampire: The Masquerade-játék készül

A többéves száműzetést követően ismét erőre kapott a Vampire: The Masquerade, ugyanis a mai napon egy harmadik olyan projekt is bemutatkozott, ami a népszerű cím alapjait felhasználva készül.