Vampire: The Masquerade - Coteries of New York PC, PS4, SW, XBOXONE

Telltale-szerű kalanddal egészül ki a Vampire: The Masquerade univerzuma.
Típus:

Vampire: Coteries of New York teszt

A három csőben lévő Vampire-videojáték közül az első egyenesen a rothadó, vérszívókkal és hatalmi játszmákkal teli Nagy Almába vezet. A pofás visual novel álarca mögött azonban bukdácsoló narratívát találtunk.

Vampire - Coteries of New York - kicsit később jön

A lengyel Draw Distance tájékoztatása szerint sajnos elmarad a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York eredetileg jövő hétre tervezett megjelenése. Szerencsére csak egyhetes csúszásról van szó.

Traileren a Vampire - Coteries of New York

2021-ig minden évben kapunk egy Vampire: The Masquerade-játékot, kezdve az idén decemberben megjelenő Coteries of New Yorkkal. A PC-re és Switchre érkező kalandjáték most előzetest is kapott.

Idén sem maradunk Vampire-játék nélkül

Izgalmas időszaknak néznek elébe a Vampire: The Masquerade-rajongók, elvégre 2021-ig minden egyes évben kapnak majd valamilyen videojátékos adaptációt. Idén a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York rajtol majd el.

Telltale-szerű Vampire: The Masquerade-játék készül

A többéves száműzetést követően ismét erőre kapott a Vampire: The Masquerade, ugyanis a mai napon egy harmadik olyan projekt is bemutatkozott, ami a népszerű cím alapjait felhasználva készül.