Microsoft Flight Simulator PC, XSX

Visszatért a Microsoft Flight Simulator.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

GC 2022: Újabb előzetesen a Microsoft Flight Simulator: 40th Anniversary Edition

Közeleg a megjelenése a méltán népszerű Microsoft Flight Simulator eddigi legteljesebb kiadásának, kukkantsunk bele a legújabb előzetesébe!

GC 2022: Ezekre a játékokra számíthatunk a Microsoft gamescomos műsorában

A Microsoft sem hagyja ki az idei Gamescomot, most pedig arról is lerántotta a leplet, hogy milyen játékok kerülnek majd bemutatásra a műsoruk alatt.

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

SGF 2022: Bejelentették a Microsoft Flight Simulator - 40th Anniversaryt

Idén ünnepli negyvenedik évfordulóját a Microsoft Flight Simulator-sorozat, ennek apropóján egy új, bővített kiadás érkezik a legutóbbi játékhoz.

Microsoft Flight Simulator - Olaszország és Málta is megcsinosodott

A kilencedik World Update is megérkezett a Microsoft Flight Simulatorba, amelynek hála Olaszország és Málta csodáit is minden eddiginél szebb kivitelben láthatjuk.

A Deathloop használja elsőként az AMD FSR 2.0 technológiáját

Hamarosan a játékosok elé kerül az AMD új felbontásskálázó technológiája. A FidelityFX Super Resolution 2.0 technológiáját elsőként az Arkane időhurkos lövöldéje, a Deathloop alkalmazza majd.

Microsoft Flight Simulator - hamarosan berepül a Top Gun DLC

Ahogy maga a Top Gun: Maverick, úgy a Microsoft Flight Simulator témához illő ingyenes DLC-je is csúszott egy nagyot. Szerencsére a csomag még ebben a hónapban megkapja a felszállási engedélyt.

Microsoft Flight Simulator - úton a DLSS- és az FSR-támogatás

Amilyen csodálatosan fest a Microsoft Flight Simulator, olyan keményen megizzasztja akár a legkeményebb PC-ket is. Ezen hamarosan segíthet az NVIDIA vagy az AMD felskálázó technológiája.

Honeycomb Aeronautical teszt

Amikor bő másfél éve leteszteltük a Microsoft Flight Simulatort, még csak billentyűzettel bontogattuk a szárnyainkat. Most viszont fordult a kocka és megnéztük milyen az, ha high tech eszközökkel vágunk neki a fellegeknek.