Deathloop PC, PS5

A Dishonored fejlesztőinek új játékában két bérgyilkos kerül egymással összetűzésbe.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1634720400

Amerikai toplista: megtorpant a Switch menetelése

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a szeptemberi jelentését, amely több érdekességgel is szolgált. A legfontosabb fejlemény: a PlayStation 5 véget vetett a Nintendo Switch menetelésének.
1634281200

Hasznos frissítést kapott a Deathloop

Ha nem voltatok megelégedve a Deathloop NPC-inek viselkedésével, vagy gondjaitok akadtak a játék teljesítményével, akkor van egy jó hírünk: az első nagy frissítés számos hiányosságot orvosol.
1633970520

Deathloop teszt

Az Arkane Studios csapatának legújabb játéka végre szakít a Dishonored hagyományaival, és a lopakodás helyett az akcióra helyezi a hangsúlyt - meg egy időhurokra, melyből meglepően izgalmas kaland lett kitörni.
1632823200

Brit toplista: Switch-játékoké a dobogó

A Nintendo Switchre kiadott címek általában rendre jól szerepelnek a brit dobozos játékeladások listáján, de a múlt héten igazán nagyot mentek. A dobogó mindhárom fokán Switch-játék állt.
1632225600

Brit toplista: a Deathloop kapásból aranyérmes lett

Az Arkane Studios időhurkos játéka remekül kezdte az első hurkot: egyből a brit dobozos játékeladási lista élén. A szigetországba érkező friss PlayStation 5-szállítmányból más konzolexkluzív játékok is profitáltak.
1631541600

Holnap jön a Deathloop, befutott a launch trailer

Nyakunkon a Deathloop megjelenése, ennek apropóján pedig megkaptuk a játék utolsó előzetesét is. Mi több, már az első értékelések is befutottak, és ezek alapján rendkívül jól sikerült az Arkane Lyon fejlesztése.
1631512800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyári uborkaszezont messze magunk mögött tudva belevethetjük magunkat a szeptemberi játékzuhatag következő nagy hullámába. Mindegy, hogy melyik platformot preferáljuk, unatkozni sehol nem fogunk.
1631227980

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!
1631181600

Ilyen vas kell a Deathloop alá

Már csak ötöt kell aludnunk a Deathloop megjelenéséig, ha azonban PC-n tervezünk elveszni az időhurokban, akkor érdemes lecsekkolnunk az ajánlott rendszerkövetelményeket.