Deathloop PC, PS5

A Dishonored fejlesztőinek új játékában két bérgyilkos kerül egymással összetűzésbe.

Brit toplista: Switch-játékoké a dobogó

A Nintendo Switchre kiadott címek általában rendre jól szerepelnek a brit dobozos játékeladások listáján, de a múlt héten igazán nagyot mentek. A dobogó mindhárom fokán Switch-játék állt.

Brit toplista: a Deathloop kapásból aranyérmes lett

Az Arkane Studios időhurkos játéka remekül kezdte az első hurkot: egyből a brit dobozos játékeladási lista élén. A szigetországba érkező friss PlayStation 5-szállítmányból más konzolexkluzív játékok is profitáltak.

Holnap jön a Deathloop, befutott a launch trailer

Nyakunkon a Deathloop megjelenése, ennek apropóján pedig megkaptuk a játék utolsó előzetesét is. Mi több, már az első értékelések is befutottak, és ezek alapján rendkívül jól sikerült az Arkane Lyon fejlesztése.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyári uborkaszezont messze magunk mögött tudva belevethetjük magunkat a szeptemberi játékzuhatag következő nagy hullámába. Mindegy, hogy melyik platformot preferáljuk, unatkozni sehol nem fogunk.

Futottak még a PlayStation Showcase-en

A Sony lényegében mindent ellőtt a PlayStation Showcase-en, amit lehetett, nagy bejelentéseket és látványos trailereket kaptunk. Ezek után nem meglepő, hogy a "futottak még" hírünk is tömve van nagy címekkel!

Ilyen vas kell a Deathloop alá

Már csak ötöt kell aludnunk a Deathloop megjelenéséig, ha azonban PC-n tervezünk elveszni az időhurokban, akkor érdemes lecsekkolnunk az ajánlott rendszerkövetelményeket.

Deathloop - előzetesen a PS5-ös funkciók

Az Arkane Studios legújabb játéka, a Deathloop hamarosan megérkezik PC-re és PlayStation 5-re. A fejlesztők egy rövid kedvcsinálón mutatják be, miként lesz egyedi a konzoltulajdonosok játékélménye.

Negyedórányi gameplay a Deathloop társaságában

Nemrég a brit PlayStation Accessnek volt lehetősége kipróbálni a hamarosan debütáló Deathloopot PlayStation 5-ön, amből most közel 15 percnyi játékmenet-felvételt osztottak meg velünk a YouTube-csatornájukon.

Deathloop - részletek Julianna és Colt párbajáról

Az idei QuakeCon alkalmából kapták mikrofonvégre Dinga Bakabát, a Deathloop rendezőjét, aki többek között arról is mesélt, hogy milyen előnyökkel jár levadászni Coltként Juliannát, és vice-versa.

Deathloop - az idő nekünk dolgozik

A Deathloopban egy időhurokban ragadunk, ami egészen addig újra és újra indul, amíg nem végzünk a szigetet uraló társaság prominens tagjaival. Ebben a játékban a halál nem a vég, és az időt (még ha újraindul is) a javunkra fordíthatjuk.