Fall Guys: Ultimate Knockout PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.

Fall Guys - üdvözlünk a távoli jövőben!

Mi történik a Fall Guys babfiguráival, ha beleesnek a rózsaszín pudingba? Nos, úgy tűnik, hogy előbb-utóbb a 4041-es évben találják magukat. Jövő héten indul az új szezon, így csak természetes, hogy befutott a hozzá tartozó előzetes is.

Fall Guys - hét pályát hoz az új szezon

Pontos dátumot ugyan továbbra sem kapott a Fall Guys: Ultimate Knockout negyedik szezonja, a hírek alapján megéri a frissítésre várni. Hét vadonatúj kihívással bővül majd a játék, melyek közül az egyiket már le is csekkolhatjuk.

Az Epic felvásárolta a Fall Guys csapatát

Búcsút int a Devolver Digitalnak a Mediatonic csapata. A Fall Guys fejlesztőstúdiója, illetve annak anyavállalata mostantól az Epic Games szárnyai alatt folytatja a karrierjét. Ez szerencsére nem befolyásolja a Fall Guys jövőbeli terveit.

Fall Guys - irány a távoli jövő!

Hamarosan beköszönt a Fall Guys: Ultimate Knockout negyedik szezonja, az első teaser szerint pedig a távoli jövőben, a 4041-es évben sem lesznek ügyesebbek a kétballábas babfigurák.

Az Xboxot sem hagyja ki a Fall Guys

Nem sokkal azután, hogy a készítők bejelentették a Fall Guys: Ultimate Knockout Nintendo Switch-változatát, megerősítették, hogy az Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi majd a játék.

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.

A Fall Guys világában is dúl a szerelem

Akkor sem kell egyedül töltenünk a Valentin-napot, ha még nem találtunk rá az igazira: a Fall Guys pufók babfigurái a szerelmesek ünnepét is szebbé teszik, mégpedig egy élőszereplős videóval és egy vörös pandás kosztümmel.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Fall Guys - Doom Slayer is beköszön

Határozottan meglepő kollaborációval indítja az új esztendőt a Fall Guys: Ultimate Knockout, ugyanis hamarosan akár Doom Guy vagy Cacodemon maskarába is öltöztethetjük majd a kis babfiguráinkat.