Fall Guys: Ultimate Knockout PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.

Megérkezett a cross-play a Fall Guysba

A Fall Guys: Ultimate Knockout szezonközepi frissítése meghozott egy régóta várt funkciót: a teljeskörű, mindenre kiterjedő keresztplatformos játékot. Mostantól nem számít, ki honnan játszik, mehet a közös versengés.

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

Jövőre csúsznak a Fall Guys portjai

Noha a rajongók egy része nagyon bízott benne, hogy a hatodik szezonnal együtt Xboxra és Nintendo Switchre is befut a Fall Guys: Ultimate Knockout, sajnos nem így lett, és a fejlesztők közölték: idén már nem is kapjuk meg ezeket a portokat.

A Fall Guys a legtöbbet letöltött PS Plus-játék

A Mediatonic zselébabfigurái már több mint egy éve rohangálnak vadul koronákat kergetve, és hagyják magukat össze-vissza verni. Népszerűségükről a Guinness Rekordok Könyvének legújabb kiadása is megemlékezik.

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.

Fall Guys - kedvcsináló trailereken az új szezon

Nem kellett sokáig várni, hogy a Mediatonic lerántsa a leplet a Fall Guys: Ultimate Knockout ötödik szezonjának a rajtjáról, ami pedig még ennél is jobb hír, hogy már csak egyet kell aludni a dzsungeles kalandok élesedéséig.

Fall Guys - üdv a dzsungelben!

A Fall Guys kelekótya babfigurái jelenleg a neonfényes jövőben róják az akadálypályákat, de hamarosan érkezik az új szezon, amely egy vadiúj témát hoz magával. Hogy hangzanak az őserdei kalandok?

E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Csúszik a Fall Guys switches és xboxos premierje

Eddig sem tudtunk pontos megjelenési dátumot kötni ahhoz, hogy mikor érkezhet a Fall Guys: Ultimate Knockout Xboxra és Switchre, de most már biztos, hogy az eredetileg idén nyárra tervezett debütálás nem fog megvalósulni.

DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.