Fall Guys: Ultimate Knockout PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Egy sajátos battle royale-cím, ahol a 60 apró, színes karakter elsősorban nem egymás ellen küzd, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése a fő feladatuk.
1598533200

Töretlen a Fall Guys népszerűsége

Mostanában mindenki a Fall Guysról beszél, amely egyértelműen a nyár legnagyobb meglepetése. Ez az eladási, illetve a letöltési számokon is látszik, a készítők szerint a party royale-játék PC-n és PS4-en is hasít.
1598382240

Fall Guys: Ultimate Knockout teszt

Az utóbbi évek battle royale-őrülete miatt már a levegőben lógott egy footrace játék érkezése is, mely a Mediatonic csapatának hála csúszós akadálypályákkal, őrült hangulattal és eszement babokkal vált valósággá.
1598259600

Készül a Fall Guys mobilos változata

A Fall Guys: Ultimate Knockout instant siker lett, így magától értetődő, hogy a Mediatonic és a Devolver is azon ügyködik, hogy minél több platformra eljuttassák a játékukat. Kínában már berendelték a mobilos változatot is.
1598198400

Hasznos javításokat hoz a Fall Guys frissítése

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az egyik rivális zselébab egy furcsa bugot vagy exploitot kihasználva csaklizza el előlünk a koronát. A Fall Guys következő frissítése orvosol néhány hibát, és elhoz pár régen várt újítást.
1597329000

Team Fortress 2-karakterrel erősít a Fall Guys

A Fall Guys: Ultimate Knockout sikerei, úgy látszik, felkeltették a Valve érdeklődését is, mert villámgyorsan megjelent a Team Fortress 2 közkedvelt és nagyszájú karaktere a Mediatonic játékában.
1597147560

Frissítve: Elképesztően népszerű a Fall Guys

Töretlen a Fall Guys: Ultimate Knockout sikere, a Mediatonic jópofa battle royale-játéka olyan címeket előzött be a Steam eladási toplistáján, mint a szintén múlt héten megjelent Horizon: Zero Dawn, vagy a Grounded.
1596633480

Megrohamozták a játékosok a Fall Guys szervereit

A Fall Guys: Ultimate Knockout mindig is egy jópofa partijátéknak tűnt, viszont még a fejlesztők sem számítottak olyan játékosrohamra, amivel az első napon szembesültek. Mattot is kaptak a szerverek.
1596434400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékmegjelenések nélkül: egy korábbi PlayStation 4-exkluzív PC-s portja, egy adaptáció és egy battle royale-szerű partijáték is helyet kapott az aktuális listánkban.
1595865600

Íme, a PlayStation Plus augusztusi felhozatala

Lehullott a lepel a PlayStation Plus augusztusi játékairól. A Sony ezúttal is kitett magáért: kapunk egy újabb Call of Dutyt, és egy indie fejlesztést, amely egyébként aznap jelenik meg.
1594497600

Itt nézhetitek vissza a Devolver Directet

Az idei évet sem hagyhatta ki a Devolver Digital, újabb játékshow-val állt elő, amely az őrült figurái révén kicsit viccet csinál a digitális expókból. Ismert és most bejelentett címekkel jelentkeztek, plusz egy sajátosan hibbant, ingyenes játékkal is.