Ti írtátok - blogpostok a GK-n

Life is Strange 2 /vélemény/

/Első rész - Utak/ - Milyen is lett?

Kamionos játékok

Miért jó virtuális kamionsofőrnek lenni

Warhammer 40,000 Inquisitor Martyr Élménybeszámoló

Nehéz felzárkózni egy olyan univerzumhoz, amely már több évtizede jelen van, de neked olyan, mintha a barlangból jöttél volna elő.

Új sci-fi regény a horizonton!

Megjelent az új könyvem, remélem, nem baj, ha írok róla egy kicsit itt a blogon! :) A játékok és filmek sokszor inspirálóan hatnak, így talán valamennyire témába vágó lehet, ha beszélek róla itt az oldalon.

Captain Spirit magyarítás

Hogyan is jött létre a fordítás? Könnyfakasztó történetemet lentebb olvashatjátok.

GamesKombájn #2 – Ha ellopom az ereklyéded, Sydney Fox? Avagy Rise of the Tomb Raider teszt

A rebootolt TR széria, egy a fejlesztők által átgondolt, logikus válasz a franchise-ban 2008-ra megcsömörlött vagy abból kiábrándult játékosok számára.

Sekiro – Shadows Die Twice magyar feliratos Gameplay Preview

A 2019. év egyik legígéretesebb videojátéka, a From Software legújabb alkotása, a Sekiro gameplay felvételei, az általam készített magyar felirattal ellátva.

Green Hell Élménybeszámoló

Találkozhattunk már zombis, űrlényes, dinós vagy világvége utáni, előtti változattal. Lehetett a téma kedvelőinek része óceánon tutajjal, óceánban idegen bolygón, tűzben, vízben, lakatlan szigeten. Ez most teljesen más...

Elkészült a Vampyr játék fordítása

Két hónappal ezelőtt kezdődtek el a májusban megjelent, a Life is Strange fejlesztői által (Dontnod Ent.) készített Vampyr játék fordítási munkálatai.

Leporoltam: Alone in the Dark (2008)

Többed magammal a sötétben.

GamesKombájn #1 – Elvesztettem a fonalat, avagy Unravel two a górcső alatt

A GamesKombájn sorozat arra vállalkozik, hogy olyan tesztekben mutassa be a videojátékokat, amelyek nem ragaszkodnak görcsösen a totális objektivitás hamis illúziójához...

Mad Max: üres ow játék?

Én most vittem végig 4. alkalommal. Élménybeszámoló.

Vaják – Az utolsó kívánság: A vaják VI. (hangoskönyv)

Hamár pár hónapja “vezető hír” volt a gamer siteokon, hogy Andrzej Sapkowski újabb kötetet tervez írni a Witcher univerzumhoz kapcsolódva, akkor kézenfekvő, hogy az első novellagyűjteménnyel kezdjük meg utazásunkat Ríviai Geralt társ

Gondolatok a 10 éves Gamescom elé

2018. augusztus 21. (ezen a napon csak a szakma és az újságírók számára szabad a belépés) és 2018. augusztus 25. között kerül megrendezésre Kölnben a jubileumi, 10. születésnapját ünneplő Gamescom.

Spider-Man (PS4): Just the Facts trailer magyar felirattal

2018. szeptember 7-én jelenik meg PlayStation 4 exkluzív címként hálószövő pajtikánk, Pókember főszereplésével az egyszerűen csak Spider-Man névre keresztelt játék.

Megjelent a NeonCode - Ingyenes magyar kalandjáték

Vasárnaptól már letölthető a játék amin az elmúlt egy évben dolgoztam. Egy kicsit cyberpunk, egy kicsit retrowave és körülbelül egy óra hosszú.

Here VR Podcast – Ez itt a VR és élvezzük / 1. évad 1. rész

Végre elkészült az első magyar VR podcast… Dobpergés… VR-ban!