Gamekapocs Gamekapocs Rádió - Best of Season 1

Link másolása
Szerda esténként felkavarjuk kicsit a Gamekapocs cikkekből és hírekből álló szövegrengetegét, s pár órára a hangszórókon keresztül okozunk komoly lelki sérüléseket. A bemelegítő első évad véget ért, ennek tiszteletére pedig egy kis válogatással készültünk.
Szeretjük azt mondani, hogy a Gamekapocs Rádió hosszú tervezés és előkészítés eredményeképpen jött létre. Ez tulajdonképpen igaz is, ha azt vesszük, hogy hónapokkal ezelőtt egyszer megkérdeztem Daksot, miért nem csinálunk egy rádiót, s nagyjából ennyiben is maradt a dolog. Mondhatjuk, hogy azóta gondolkoztunk rajta. Körülbelül fél évvel később újra bebizonyosodott, hogy az alkohol viszi előre az emberiséget, amikor egy este régi barátunkkal, Wask komával söröztünk, s újra előkerült a GK Rádió témája. Furcsa módon Daks hajlott az ötletre, amit akkor csak az elfogyasztott whiskey-k tetemes mennyiségének tudtunk be.

Amikor még hónapokkal ezelőtt felmerült az ötlet, arról volt szó, hogy Cash és jómagam fogjuk vezetni az adást, ám legnagyobb bánatunkra az öreg veterán jelenleg a világ legelfoglaltabb embere, így úgy tűnt, nem fog ráérni. Ez egészen addig tartott, amíg Waskkal le nem toltuk az első műsort, s Cash fel nem hívott utána, valami olyasmi szöveggel, hogy „gyerekek, ez valami ki*****ul ge**re k***án fa*******an szétb******ul jó volt, úgyhogy jövő héttől le***rom a munkahelyemet és én is megyek állandó vendég-műsorvezetőnek".  

Azóta hétről-hétre hárman vezetjük az adást, s beszélünk mindenről, ami a játékvilághoz szorosan, lazán, vagy egyáltalán nem kapcsolódik. Olyannyira, hogy habár még csak hat műsoron vagyunk túl, már sikerült felbosszantanunk az összes PC-s játékost, a szüleiteket, a franciákat, a Peugeot tulajdonosokat, gyakorlatilag mindenkit a keleti országrészben, a környezetvédőket, meg a nőket is, úgy általánosan. A GK Rádió szerkesztője maga Jack Daniel, a korrektor brigád pedig egyenesen Pilsenből jött, különleges zamatát, akarom mondani hangulatát pedig az adja, hogy nem valami hermetikusan elzárt szobából, haláli csendből közvetítünk, hanem egy igazi sörözőből, ahol általában elég nagy társaság gyűlik össze, ami garantálja a fergeteges hangulatot. Ráadásul az olvasók és hallgatók (vagy nézők, hehe) közül is mindenkit szívesen várunk szerda esténként törzshelyünkön, a 18. kerületi Market Caféban.

Az adások csúcspontja a világhírű  Gamekapocs Élő Kvíz (C) (TM), ahol zenei- és általános feladványokra várjuk a válaszokat a műsorok alatt folyamatosan működő chaten, s játékokat, Gamekapocs bögrét és mindenféle más jóságot osztogatunk szét a nyertesek között.

Ha szeretnél egy laza hangulatú, játékokkal, csajokkal és kvízzel megspékelt estét, akkor szerdánként 19:00 órától kapcsolj rá a Gamekapocs Radio LIVE adására, s közben chatelj szerkesztőkkel és a többi hallgatóval.


Gamekapocs Rádió - Best of Season 1

Kapcsolódó cikkek

63.
63.
Scoo
#62: De kis troll vagy :D Ezer éves cikkhez visszanyúlni :)
62.
62.
K2 The Highest
#61: Régi idők emlékére:
InGen Buzi ;)
61.
61.
Daks
Na ezt most meghallgatom.
60.
60.
K2 The Highest
Nyugi InGen!!!! MEGVÉDÜNK!!!
59.
59.
InGen
Norb azóta utál, mióta élő adásban leoltottam



Meg egyébként is egy noob, mert három sör után bealszik ;D
58.
58.
InGen
#62: stfu Róóóóóland
57.
57.
Ca$h
#62: Tény, hogy buzi, de most nem ez a lényeg!!! :))))
56.
56.
iNKARNATE
#61: szerintem egy köcsög :)
55.
55.
Dianaa
Ha nem lenne InGen, nem lenne teljes a műsor, ha nem lenne más, akkor sem lenne teljes a műsor. Szóval szerintem oda mindenki kell, így a legjobbak. :-)

De egyébként konkrétan mi a bajotok vele?
54.
54.
Slash96
Nagyon jó válogatás XD hihetetlen mien láng elmék vagytok :D ne a peugeot-vegyed mert nem lopják el :S !!!xDDD
53.
53.
Giga0509
#58: Én még mindig nem értem mi bajod van vele :S
51.
51.
Ca$h
#56: Tyűűűű gyerekek! Nemtom mi ez az általános InGen gyűlölet... el se hinnétek milyen jó arc a srác és milyen jó szakember!
49.
49.
Ca$h
#53: MUHAHA! Na akkor kanyarodjunk vissza a fő témához... hallgatni legalább szoktál minket? Érdemes! ;)
48.
48.
Ca$h
#51: A kommentek az esetek 95%-ában pont azt árulják el, hogy kurvára nem olvassák el a cikkeinket és a fele meg arról, hogy erre próbáljuk ösztönözni a mélyen tisztelt "olvasókat"... ;) Node mind1, ez egy ilyen világ... szerintem írjál egy cikket róla, küldd el Daks papának és ha megérdemli biztosan ki lesz rakva, ha másért nem is akkor csak a poén kedvéért, hogy megtudd milyen az amikor szanaszét fikázzák az ember gondolatait... ;) Good luck buddy!
47.
47.
Ca$h
#49: Hááááát... az enyémet már 6 éve olvassák és igazából ha nem olvasták volna el nem fikázták volna le... szóval valszeg kíváncsiak rá! :)))
46.
46.
Ca$h
#47: A gond az, hogy senki nem kíváncsi a véleményedre rajtad kívül! :))))
44.
44.
tjames
#44: Netes rádió.... szal frekiről max akkor beszélhetünk, ha WIFI-s neted van :)
43.
43.
szõrös fánk
és melyik frekvencián lesztek?
42.
42.
Ca$h
#41: En nagyon orulok eme nemes szerelemnek! :)))
41.
41.
InGen
40.
40.
K2 The Highest
39.
39.
iNKARNATE
#39: Még véletlenül sem rendelkezem olyannal :D
38.
38.
K2 The Highest
Szétb*sz a hugy:) Kedvenc...Meg a Halál Metál szövegelés...

Wask csaja aranyos, Róóóland meg körszakállas:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...